Skip to main content
  • E34 richting Antwerpen: 3 maanden hinder vanaf 10 april

E34 richting Antwerpen: 3 maanden hinder vanaf 10 april

Op 10 april is het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gestart met vernieuwing van de E34 richting Antwerpen. Dan wordt het wegdek over een afstand van 9 km volledig vernieuwd tussen Lille en Turnhout. In beide richtingen rijdt het verkeer over twee versmalde rijstroken en de complexen van Beerse en Turnhout-West zijn afgesloten richting Antwerpen. Eind mei verplaatst de werf zich op het wegdek richting Nederland. Midden juli 2017 zijn de werken klaar.

Het verkeer rijdt in beide richtingen over twee versmalde rijstroken op de kant richting Nederland. Het verkeer richting Antwerpen wordt via een middensteek naar de andere kant van de snelweg geleid.       De op- en afritten van Beerse (22) en Turnhout-West (23) richting Antwerpen zijn afgesloten. Verkeer dat de snelweg wil oprijden richting Antwerpen moet gebruik maken van de nabijgelegen complexen Lille (21) en Turnhout-Centrum (24) of de oprit richting Nederland nemen en keren op het complex Turnhout-centrum. Verkeer op de E34 richting Antwerpen dat de snelweg wil verlaten kan dat niet in Beerse en Turnhout-West, en moet afrijden op de complexen Lille of Turnhout-centrum.

Tijdens de volledige duur van de werken wordt er een snelheidsbeperking van 70 km/u ingesteld die geldt langsheen de hele werfzone tussen Lille en Turnhout.

Meer info en omleidingskaarten vindt u hier.