Skip to main content
  • Ecosysteem

Het Voka Digitaal Transformatie Traject biedt een platform voor vraag en aanbod op het vlak van digitalisering. Hieronder vind je een overzicht van sterke spelers die je kunnen begeleiden bij de transformatie. Voka wijst je daarbij graag de weg binnen dit ecosysteem. 

Neem contact met ons op voor informatie en we bekijken samen jouw noden.

 

Nexxworks - Rik Vera

Rik Vera is bestuurder van Nexxworks en wereldwijd keynote spreker. Hij is auteur van business bestseller "Managers The Day After Tomorrow".  

Expertise:  klantgerichtheid, innovatie in het digitale tijdperk, digitale visie en strategievorming, business model change, digital leadership, sales en marketing.

nexxworks

Cegeka - Anik Stalmans & Thomas Heeren

Cegeka is een toonaangevende Europese aanbieder van IT-oplossingen. Het bedrijf helpt organisaties om een efficiënte en gepersonaliseerde ervaring te creëren voor hun klanten en medewerkers.

Expertise: Digitale oplossingen, technologie in combinatie met menselijk kapitaal.

cegeka

Workitects - Seth Maenen

Workitects is een expertisecentrum op het vlak van organisatieontwerp en helpt organisaties om slagvaardiger te worden en meer werkbaar werk te creëren in een steeds meer onvoorspelbare werk- en maatschappij context.

Expertise: De impact van technologie op werk en organisatiestructuren, duurzame transformatie, inzichten in een integrale organisatie-methodiek die zowel een structurele als een culturele dimensie omvat.
 

workitects

MINT - Ward Decraemer

MINT ondersteunt sinds 2014 organisaties bij het uittekenen en implementeren van hun groei- en verandertraject. Interventies zijn zowel gericht op de culturele (visie, leiderschap, team- en individu-ontwikkeling) als op de structurele elementen (processen, organisatiestructuur, HR-systemen) van organisatieontwikkeling.

Expertise: installatie en integratie van een growth mindset en positief mensbeeld in de werking van organisaties, motiverende organisatiecultuur en talentbeleid.
 

mint