Skip to main content

HR-aanbod op maat van elk bedrijf

Of je nu een multinational of een startende kmo bent, een professioneel HR-beleid is het fundament van een succesvolle bedrijfsvoering. Met een uitgebreid aanbod van lerende netwerken, kortlopende opleidingen en interactieve ateliers, geeft Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland HR-coaching op maat van elke onderneming. 

Ons HR-aanbod

Welt is een gratis hr-traject voor bedrijven die vanuit hun personeelsbeleid willen groeien naar wendbare, innovatieve organisaties. Gedurende het Welt-jaar gaan we samen aan de slag met een lerend netwerk, concreet actieplan en individueel samen te stellen najaarstraject. Inschrijven voor Welt kan nog steeds via deze pagina.

  • Lerend netwerk (voorjaar) rond de bouwstenen van een inclusieve organisatie: strategie en bedrijfscultuur, leidinggeven en een duurzaam loopbaanbeleid in alle lagen van de organisatie.
  • Scan en actieplan (voorjaar): we brengen uw huidig personeelsbeleid in kaart en stippelen een actieplan uit voor het verdere verloop van het Welt-jaar.
  • Individueel modulair traject (najaar): u kiest zelf welke modules u volgt in het individuele traject om uw actieplan tot een goed einde te brengen.

Alvast een voorsmaakje van inclusief ondernemerschap? Download onderaan ons 6 stappenplan.

Graag meer informatie over Welt? Contacteer ons via welt.aw@voka.be.

logo's

In juni lanceerde Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland haar diversiteitscharter. Zestig handtekeningen van CEO’s van Antwerpse en Wase bedrijven prijken al op het charter: goed voor zestig geëngageerde ondernemers die diversiteit op de agenda willen zetten. In het najaar volgen ze daarom een diversiteitsopleiding, wat het startschot is om een inclusief hr-beleid te implementeren.

Lees meer over ons diversiteitscharter.

Van diversiteit groeien naar inclusie? Stap in het Welt-traject

Onder het motto “HR, nu is het aan u!” grepen we dit voorjaar de coronacrisis als momentum. Op 23 juni keken we tijdens ons phygital hr-congres voorzichtig naar de toekomst van hr: wat blijft hangen en welke trends zien we weer verdwijnen? Ook in 2021 brengen we opnieuw een hr-congres met ondernemers, experts en een nieuwe kijk.

Herbeleef ons eerst phygital hr-congres!

Inclusieve ondernemingen presteren beter. Klaar om er ook één te worden? Download hieronder ons 6 stappenplan.

 

White paper Welt

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans