Skip to main content
  • Deurne: werken aan kruispunt Confortalei-Lakborslei tot maart 2018

Deurne: werken aan kruispunt Confortalei-Lakborslei tot maart 2018

Het district Deurne is eind september gestart met de heraanleg van het kruispunt van de Confortalei met de Lakborslei in Deurne. De werken zullen tot maart 2018 duren. Tot de kerstvakantie is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Verkeer wordt omgeleid.

Tot eind 2017 ligt de werfzone op de Lakborslei met inbegrip van het kruispunt met de Van Dornestraat. In deze fase is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Ook het verkeer van de Confortalei en de Van Heystveltstraat zal de Lakborslei niet kunnen oprijden. Verkeer komende van de Bisschoppenhoflaan wordt omgeleid via de Jan Welterslaan - Gallifortlei -Ter Heydelaan - Confortalei. Verkeer komende van de Lakborslei wordt omgeleid via de De Gryspeerstraat. 

Begin 2018 wordt de aansluiting met de Confortalei aangelegd alsook het kruispunt met de Van Heystveltstraat. Deze werken duren ongeveer 2 maanden. In deze fase zal wel doorgaand verkeer mogelijk zijn op de Lakborslei. In maart 2018 zullen de werken afgerond zijn.

De werken aan het kruispunt worden gelijktijdig uitgevoerd met de werken aan de Azijnbrug van de Vlaamse Waterweg. Dit om de hinder te beperken


Meer info en omleidingskaarten vindt u hier.