Skip to main content
  • Deurne: fasewissel werken Bischoppenhoflaan

Deurne: fasewissel werken Bischoppenhoflaan

Op 5 april start in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) de tweede fase in de werken op de Bisschoppenhoflaan (N120) in Deurne. Tussen de Oude Bosuilbaan en de Merksemsesteenweg (N130) is de vernieuwing van het wegdek in de richting van Antwerpen bijna afgerond. In de tweede fase zijn de parkeerstroken en het fietspad aan de beurt. Tot midden mei blijft verkeer in beide richtingen slechts over één rijstrook mogelijk. De Keesinglaan en Santvoortbeeklaan zijn zeer kortstondig afgesloten.

Bereikbaarheid tot midden mei

Het doorgaand verkeer op de Bisschoppenhoflaan blijft in beide richtingen mogelijk over één in plaats van twee rijstroken. Lokaal verkeer krijgt een rijstrook voor plaatselijk verkeer op het nieuw aangelegde asfalt. Om te vermijden dat doorgaand verkeer deze strook gebruikt, zal er een lokale circulatie geldig zijn. Ondernemingen en handelszaken zijn hierdoor beter bereikbaar. De Keesinglaan en Santvoortbeeklaan blijven tijdens deze fase bijna steeds open. Eind april worden deze zijstraten van de Bisschoppenhoflaan enkele uren afgesloten voor het aanbrengen van markeringen. Parkeren aan beide zijden van de Bisschoppenhoflaan (richting Antwerpen) is niet toegelaten.

De werken van de tweede fase duren tot midden mei 2017. Daarna wordt tot eind 2017 door de nutmaatschappijen verder gewerkt, vooral in de voetgangers- en fietserszones. Gemotoriseerd verkeer kan vanaf midden mei terug over twee rijstroken in beide richtingen beschikken.

Meer info en omleidingskaarten vindt u hier.

We adviseren u om uw werknemers, klanten en leveranciers in te lichten over de bereikbaarheid van de omgeving.