Skip to main content
Voka Community -

Transitio

Transitio

Transitio West-Vlaanderen

Maakt u zich zorgen over de overdracht van uw onderneming? Transitio West-Vlaanderen begeleidt u in 5 sessies naar een concreet actieplan voor uw overname. Denkt u eraan om uw onderneming over te laten aan familie of aan een externe koper? Maar ziet u op tegen deze zakelijke en emotionele rollercoaster? Schuift u de planning van uw overdracht voor u uit?

Transitio West-Vlaanderen kan helpen.

Transitio is een discreet opleidingstraject dat u begeleidt naar een succesvolle overdracht. Dankzij de kennis die u opdoet tijdens dit traject bent u beter geïnformeerd voor het moment dat u beslissingen moet nemen en kunt u een eventuele verkoop of overdracht vlotter laten verlopen.

Doorheen de sessies dagen wij u uit om de verworven inzichten te vertalen naar uw eigen bedrijf. Zo hebt u op het einde van het traject ook een concreet actieplan klaar. Een goede voorbereiding van een dergelijk dossier kan immers tot 5 jaar in beslag nemen!

Wat u krijgt: 

  • 5 workshops
  • Samen leren in een exclusieve groep van 12 ondernemers
  • Leren in alle discretie
  • Een klankbord met mede-ondernemers
  • Een concreet actieplan om mee aan de slag te gaan

 

Programma 2021

  • Kick-off: Dinsdag 12 oktober 2021 vanaf 16:00 uur.

Inschrijven voor de Kick-off van dit traject kan hier.
De vier resterende data worden binnenkort bepaald.

Doelgroep

Bedrijfsleiders en zaakvoerders die de waarde van hun bedrijf willen kennen en willen weten hoe ze die in de toekomst kunnen verzilveren.

Is Transitio ook iets voor u?

Kom het samen met ons ontdekken in een intakegesprek. Voor meer info kunt u contact opnemen met projectverantwoordelijke Kaat Creupelandt.

Dit is wat deelnemers van Transitio vertelden: 

“Strategie en groei moeten een continuïteit zijn in je bedrijf."

“De dag dat je gedwongen wordt om te stoppen, moet je onderneming voorbereid zijn."

“Je kan maar één keer goed verkopen. Bereid je daarom maximaal voor!"


Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen.
Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka West-Vlaanderen. Transitio maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

VLAIO - VOKA