Skip to main content
Real Estate Community

Real Estate Community

De Real Estate sector is volop bezig met zichzelf heruit te vinden, ook in onze regio Mechelen-Kempen. Recent opgericht in 2017 zijn we 2018 geëindigd met meer dan 140 deelnemers.

Samenwerken is de toekomst

Met onze leden 2018 zijn hun prioriteiten en verwachtingen getoetst. Met veel kennis van zaken wil de community slim naar de toekomst kijken. ‘Co-creating a smart future’ is niet voor niets het motto van deze community. Bedoeling is elkaar te versterken, te inspireren en nieuwe samenwerkingsvormen te ontdekken.

In onze 4 avondprogramma’s laten we inspirerende sprekers aan het woord met een visie op de toekomst en bezoeken we locaties en projecten die al concretiseren wat ons te wachten staat.

Gedragen door 9 kernteamleden die representatief zijn voor de onze deelnemende doelgroep ontstaat telkens opnieuw een to-the-point programma. Dat dit ook gewaardeerd wordt door de deelnemers toont de grote onderscheiding die onze deelnemers in 2018 aan de community gaven.

Voor wie?

In deze community verzamelen we een select gezelschap van decision makers actief in vastgoed en flankerende sectoren: projectontwikkelaars, investeerders, makelaars, adviesbureaus, aannemers, architecten, juristen. Allemaal mensen met visie, die het verschil kunnen maken.

Deelnemen aan deze community is op voordracht bij het kernteam en op basis van het Voka lidmaatschap. Er kunnen max. 3 sleutelfiguren per bedrijf deelnemen.

Kernteam

Philip Borremans – PMV
Alain Croon – Tecro & Krea Architecten
Ilse De Reze – H-Estate
Sam Daems – B&R Bouwgroep
Bert Lenaerts – Vanhout
Jan Huysmans – E2B
Luc Vanhout – Architects in Motion
Bob Van Poppel – Bouwbedrijf Van Poppel
Tom Willemen – Willemen Groep
Renilde Craps –  Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Contact kernteam

Coördinator Hanne Van Laer
Contacteren via 014 56 30 30 of 0475 85 53 40 of hanne.vanlaer@voka.be.

Inschrijven

Schrijf je hier in.

Meer informatie

Surf naar www.realestatecommunity.be.

REC