Jong Voka West-Vlaanderen

Jong Voka West-Vlaanderen (vroeger: Voka Young Power) brengt jonge ondernemers, professionals en toekomstige beslissingsnemers van ondernemingen, allen jonger dan 40, enkele keren per jaar samen.

Voka West-Vlaanderen heeft ook een jongerennetwerk: Jong Voka West-Vlaanderen. Voor professionals jonger dan 40 is het immers belangrijk om elkaar te kunnen ontmoeten in een informele sfeer en zo hun netwerk uit te breiden. Zo kunnen ze ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen. Jong Voka West-Vlaanderen telt inmiddels meer dan 1.800 geïnteresseerden.
 
"Tijdens de bijeenkomsten leer je altijd wel iets bij, maar het is geen verplichting", vertelt Stephanie Huys van Mengvoeders Huys uit Brugge. "Ik vind het ideaal om met leeftijdsgenoten in contact te komen aan wie je toch gemakkelijker een probleem of een vraag kunt voorleggen."
 
Voor onze activiteiten hebben we enkele vaste formules:

  • Op de "Meet the"-sessies wordt telkens één aspect van het bedrijfsleven aan de jonge ondernemers toegelicht. Er worden een aantal sprekers uitgenodigd die rond dit thema komen spreken. Dat gebeurt in drie gespreksvormen: een debatronde, een vragenronde en een informele vragenronde waarbij de jonge ondernemers vrij met de sprekers kunnen praten.
  • Op een "Meet the Experience"-activiteit brengt een ervaren ondernemer zijn verhaal. Dat is telkens een inspirerende getuigenis…
  • In de "Let's visit"-formule bezoeken we een bedrijf. Zo willen wij de jonge ondernemer meer inzicht geven in het bedrijfsleven en in de interne werking van verschillende bedrijven.

Aan elke activiteit wordt een netwerkmoment met een hapje en drankje gekoppeld.

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Jong Voka? 

 

Onze partners

Emmanuel Fraeye