Skip to main content
Jong Voka Kempen

Jong Voka Kempen

Onderdelen van Jong Voka Kempen

Jong Voka

Jong Voka Kempen

Maak je sterk, bouw aan je netwerk! Voor jonge ondernemers is het niet altijd evident om een netwerk uit te bouwen en aan te sluiten bij de gevestigde waarden in de bedrijfswereld. Jonge ondernemers zijn dynamische mensen met een eigen visie en een creatieve kijk op het zaken doen. Om hun ideeën uit te dragen en de brug te maken naar het Kempense zakenleven is Jong Voka Kempen in het leven geroepen.

Jong Voka Kempen dat is:

  • Jong
  • Ondernemend
  • Netwerk
  • Groei

Missie

Jong Voka Kempen wil een kwalitatief netwerk van jonge ondernemers en kaderleden uitbouwen, met ambitie en open geest een representatief klankbord vormen binnen Voka Kempen en dit via informele netwerkactiviteiten en gerichte evenementen. Op deze manier binnen de bestaande Voka structuren een optimaal kader te creëren om succesvol te ondernemen. 

Doel

Jong Voka Kempen wil uitgroeien tot dé netwerkorganisatie en dé referentie zijn voor jonge ondernemers in de Kempen. 

Doelgroep

Voor het bepalen van de doelgroep van Jong Voka Kempen werden enkele criteria opgesteld. Deze bepalende criteria zijn leeftijd, functie en regio.

Zo moet een lid van Jong Voka Kempen:

  • Jonger dan of 45 jaar jong zijn
  • Ondernemer of high potential zijn binnen een bedrijf dat lid is van Voka
  • Economisch actief zijn in de Kempen

Bestuur 

Een overzicht vind je via: http://www.jongvokakempen.be/#bestuur

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Jong Voka Kempen zit vervat in het Voka lidmaatschap. Waardoor je zonder extra kosten lid kan worden indien je behoort tot de Jong Voka Kempen doelgroep.

Hoe kan je als jonge wolf deel uitmaken van dit dynamische netwerk?
Eenvoudig: stuur een mailtje naar evi.heylen@voka.be om je aan te melden en wij brengen het verder voor je in orde!

Verder raden we je aan om je ook aan te melden op onze social media-kanalen. Je hebt meteen meer zicht op het netwerk en blijft op de hoogte van updates over onze activiteiten!

  • LinkedIn, kies de groep Jong Voka Kempen. Stuur een aanvraag om tot de groep te behoren en wij bevestigen jouw 'lidmaatschap' van Jong Voka Kempen.
  • Facebook: in de facebook groep kondigen we eveneens onze activiteiten aan en kan je nadien ook de fotoreportages herbekijken. 


Surf ook eens naar www.jongvokakempen.be. Op deze site staat alle informatie over onze activiteiten en u kan doorklikken naar de Jong Voka Kempen netwerkplatforms.

Jong Voka Kempen kiest met een gratis lidmaatschap dus resoluut voor vernieuwing, maar ook voor vaste waarden zoals ervaringsuitwisseling, informele netwerking, pittige discussies en leuke gesprekken met gelijkgestemden.

Een mooi evenwicht tussen 'content' en 'community' en 'coaching' staat steeds centraal. Zo blijven wij jouw professionele ontwikkeling en netwerk mee bevorderen.

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij:
Evi Heylen, contactpersoon Jong Voka Kempen
014 56 30 30 - evi.heylen@voka.be


Met dank aan onze enthousiaste partners:

partners 2020