Skip to main content
Jong Voka Leuven

Jong Voka Leuven

Onderdelen van Jong Voka Leuven

Jong Voka Vlaams-Brabant

Jong Voka Leuven

Als jonge ondernemer is het vaak alsof je je een pad door de jungle baant. Zonder voorlopers zoek je je eigen weg, hakkend en kappend door de verschillende obstakels op de route. Vaak tast je in het duister, soms mis je een klankbord, en een goed gemeende kritische blik is altijd welkom, toch?

Daarom wil Jong Voka Leuven voor deze jonge ondernemers en kaderleden een ontmoetingsplaats zijn. Met verschillende evenementen bieden we de mogelijkheid om op een informele manier een eigen netwerk te creëren. Deze evenementen zijn daarnaast steeds ingevuld met het oog om het ondernemerschap aan te scherpen door bijvoorbeeld gepassioneerde keynote speakers uit te nodigen of door bezoeken aan interessante bedrijven. Toetreden tot ons netwerk kan tot 40 jaar. 

Uiteraard gaat het hier over Jong Voka en zal er ook steeds ruimte zijn voor plezier en fun. De boog kan niet altijd gespannen staan. En ontspanning kan tot creatieve kruisbestuivingen leiden. We gaan er voor om een ideale omgeving te creëren om drempelloos andere gelijkgestemde, interessante, gepassioneerde, ondernemende, jonge mensen uit de regio te leren kennen.

Activiteiten 2019- 2020 

-    18 september 2019: Business Speeddate 
-    2 oktober 2019: Festival van Jong Ondernemerschap 
-    9-11 november 2019: Netwerkmissie Berlijn (inschrijven)
-    19 november 2019: Bedrijfsbezoek De Meeuw 
-    12 december 2019: Kerstfeest 
-    Januari: Openingsevent (exacte datum te bevestigen)
-    13 februari 2020: Bedrijfsbezoek Deliveroo 
-    17 maart 2020: Sportevenement 
-    29 april 2020: Stamgasten 
-    Eind mei 2020: Kaas en wijn-avond met spreker 

 

Meer info?
Contacteer fientje.moerman@voka.be

Jong Voka Leuven in regio