Skip to main content
Fine

FINE

FINE is hét netwerkplatform van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland voor vrouwen die geïnspireerd & getriggerd willen worden. Tijdens de vorige edities maakten we o.a. kennis met Murielle Scheire (La Fille d'O), Marieke Van Bommel (MAS), Jozefien Daelemans (Charlie Magazine) én Ilse Van Acker. Deze keer laten we opnieuw sterke & inspirerende vrouwen aan het woord. Daarna bieden we u de mogelijkheid om achteraf met een hapje en drankje te netwerken. 

Programma 2018 - 2019

 

woensdag 13 juni 2018 – Isabelle Dumortier (TuTu-shop)

Isabelle Dumortier heeft nog maar 29 jaar op de teller staan en toch al een indrukwekkend parcours afgelegd. Op haar 18de startte ze met haar eerste webshop, op haar 20ste werkte ze voor grote klanten van twee vooraanstaande webagentschappen.  ... (lees verder)

dinsdag 18 september 2018 – Bo van Spilbeeck (VTM)

Boudewijn Van Spilbeeck besloot om vanaf begin februari dit jaar, door het leven te gaan als Bo. ‘Enkele jaren geleden kwam ik tot de conclusie: het was kiezen voor een leven als vrouw of een leven leiden dat geen zin had.’ ... (lees verder)

dinsdag 6 november 2018 - Pascale Naessens

Pascale Naessens begon haar carrière als fotomodel, en werd presentatrice bij Vtm. Tijdens haar modellencarrière volgde ze talloze crashdiëten, met het gekende jojo-effect van dien. Ze besloot zelf lekker en vooral gezond te leren koken. ... (lees verder)


donderdag 17 januari 2019 - Laurentine Van Landeghem (Clouds of Fashion)

Laurentine Van Landeghem wist haar populariteit als blogster razendsnel te verzilveren. Amper vier jaar na het starten van haar blog, leidt ze vandaag haar eigen modelabel Clouds of Fashion, met winkels in Knokke, Antwerpen en Gent. ... (lees verder)

donderdag 14 maart 2019 – Evy Gruyaert

Evy Gruyaert (38) is een bezige bij. Tussen haar televisiewerk en de zorg voor haar twee kinderen door, vond ze nog de tijd om een yoga- en sportlijn én een app voor yoga-oefeningen te lanceren. ... (lees verder)

 

Inschrijven

Wenst u zich in te schrijven voor het volledige traject van 5 sessies? klik dan hier!

Inschrijven voor enkel één specifieke sessie (of meerdere sessies), is mogelijk door te klikken op de (lees verder)-link van de gewenste sessie. Daar vindt u de inschrijfknop voor die sessie. 

 

De investering

prijs voor het hele traject:

  • niet-leden: 580,- euro (excl. 21% btw)
  • Voka-leden: 490,- euro (excl. 21% btw)

prijs per sessie:

  • niet-leden: 210,- euro (excl. 21% btw)
  • Voka-leden: 150,- euro (excl. 21% btw)

U kan de kosten deels recupereren via de kmo-portefeuille. Meer weten? www.kmo-portefeuille.be

 

Praktische informatie (alle sessies)

samenkomst: 18.30 uur

start: 19.00 uur

einde: 22.00 uur

locatie: Zetel Antwerpen, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

adres: Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen

 

 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over FINE?

Pascale Bakker helpt u graag verder! - pascale.bakker@voka.be of 03 232 22 19

 

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.