Skip to main content
Accelero 2020

Accelero Antwerpen-Waasland

Onderdelen van Accelero Antwerpen-Waasland

Accelero

Accelero Antwerpen-Waasland

Boost de groei van uw bedrijf!

Voor wie?

Dit traject richt zich uitsluitend tot ondernemer-eigenaars van snelgroeiende bedrijven met een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro en/of een voltijdse tewerkstelling van 10 tot 30 werknemers. De deelnemers moeten de ambitie tonen om over meerdere jaren heen persistent te groeien met meer dan 20% per jaar.

Hoe gaat het in zijn werk en wat houdt het traject in?

Accelero is een lerend netwerk waar de deelnemers de kans krijgen om in een besloten groep van ondernemer-eigenaars de groeipijnen en uitdagingen van hun snelgroeiend bedrijf aan te pakken (Growth Readiness) en vervolgens te werken aan hun strategie voor de komende 2 à 3 jaar (Growth Strategy).

Het traject gaat van start met een tweedaagse kick-offsessie waarna er maandelijks doelgerichte workshops worden georganiseerd en tussentijds individuele coaching plaatsvindt. Aan het einde van het traject gaan we met de hele groep naar het buitenland voor een inspirerende tweedaagse. In voorgaande jaargangen gingen we naar Talinn (Estland), Stockholm (Zweden) en Berlijn (Duitsland).

Wanneer?

Een nieuwe Accelero-groep start in het voorjaar van 2020.
 
Prijs?

Voka-leden betalen 3.000 euro (excl. btw).

Info en inschrijvingen

Elk bedrijf wordt gescreend qua ambitie, financiële cijfers en afgelegd groeipad alvorens toelating tot deelname wordt gegeven. Contacteer robin.mees@voka.be voor meer informatie rond data, deelnemers en programma.