Skip to main content
Voka Community -

Internationaal ondernemen Mechelen-Kempen

LaeremansNV
Nieuws

Exporteur en Voka-lid Laeremans Geert NV in de spotlights!

In deze nieuwe reeks knoopt International Business Development Manager Petra Van Bouwelen een gesprek aan over de uitdagingen van internationalisering met ondernemers uit regio Mechelen-Kempen die de stap met succes hebben gezet.

Dubai
Nieuws

Voka Mechelen-Kempen op netwerkmissie naar Dubai

Dertig ondernemers uit de regio Mechelen en Kempen vertrekken komende zondag op netwerkmissie naar Dubai. Ze doen dat onder begeleiding van Voka Mechelen-Kempen. "Het is opmerkelijk hoeveel bedrijven uit onze regio er al actief zijn.

MichelV
Nieuws

“Een all-round dienst voor uw activiteiten in het VK!”

Met de Belgisch-Luxemburgse kamers van koophandel in het buitenland beschikken de kamers in België over een sterk buitenlands netwerk dat hun leden kan helpen bij hun internationale activiteiten. Hoog tijd dus om dit netwerk voor het voetlicht te plaatsen.

Advipro
Nieuws

Exporteur en Voka-lid Advipro in de spotlights!

In deze nieuwe reeks knoopt International Business Development Manager Petra Van Bouwelen een gesprek aan over de uitdagingen van internationalisering met ondernemers uit regio Mechelen-Kempen die de stap met succes hebben gezet.

international
Nieuws

Go International 2022

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is Mercurio Go International de oplossing. Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van jouw bedrijf.

Samenwerking Credendo Voka internationaal ondernemen
Nieuws

Unieke samenwerking Credendo en Voka versterkt internationale activiteiten van Vlaamse ondernemers

De zes Voka - Kamers van Koophandel ondertekenden een samenwerkingsakkoord met Credendo, ter versterking van het Mercurio Global Ambassador netwerk. Dankzij het partnership met Credendo hebben we de expertise in huis om ondernemers te begeleiden in het omzetten van onzekerheden in kansen zodat zij hun ambities buiten de landsgrenzen kunnen waarmaken. 

Douane
Nieuws

Maak uw digitale afspraak met de Belgische douane-attachés uit China, India, Indonesië, Brazilië of Rusland

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen beschikt over een internationaal netwerk van douane-attachés die verbonden zijn aan de Belgische ambassades in de BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India, Indonesië en China). Zij vertegenwoordigen de Belgische douane bij de diplomatieke diensten, de overheidsadministraties en het bedrijfsleven in het land van hun tewerkstelling. Hebt u vragen of problemen rond handel met deze landen? Dan is dit een unieke kans.

mercurio
Nieuws

Mercurio

Vlaanderen staat voor meer dan 80% van de Belgische uitvoer! Export betekent 850.000 banen of 34 procent van de Vlaamse tewerkstelling!  54 procent van de toegevoegde waarde in de Vlaamse economie komt van buitenlandse bedrijven. Door Covid-19 staat de export onder grote druk.  Vok