Skip to main content
Deltagroep
Nieuws

Deltagroep is gestart met taalklassen

Niet alleen de kernactiviteit van De Kringloopwinkel Deltagroep is duurzaam, ook de manier waarop de onderneming te werk gaat. De groep streeft ernaar zo vaak als mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te zetten.

vcdo
Nieuws

33 West-Vlaamse laureaten ontvangen het Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Op donderdag 24 juni ontvingen 33 deelnemende West-Vlaamse ondernemingen het felbegeerde Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) jaarcertificaat tijdens een online uitreiking georganiseerd door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen. “Afgelopen jaar was op z’n minst gezegd ‘uitzonderlijk’ te noemen. Dat onze laureaten zich ook in deze ongewone tijden bleven inzetten voor de verduurzaming van hun bedrijfsprocessen mag dan ook niet onopgemerkt voorbijgaan”, zegt Bert Mons, gedelegeerd bestuurder Voka West-Vlaanderen. “In oktober organiseren we nog een bijkomend netwerkmoment om hen nog eens extra in de bloemetjes te zetten.”

vcdo
Voka-Persbericht

15 West-Vlaamse bedrijven gaan voor VN duurzaamheidslabel SDG Champion

15 West-Vlaamse bedrijven zijn gestart aan het Unitar SDG Champion-traject. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen begeleidt hierin ondernemingen die het SDG Champion duurzaamheidslabel van de Verenigde Naties (VN) kunnen behalen. “Voka West-Vlaanderen reikt, in samenwerking met Cifal Flanders, drie labels uit aan bedrijven die zich verbinden tot het behalen van bepaalde duurzaamheidsdoelstellingen. Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) is de eerste stap richting die labels. In een tweede fase kunnen ondernemingen hun duurzame ambities kracht bijzetten in het SDG Pioneer-traject en dit nieuwe SDG Champion-traject", zegt Bert Mons, gedelegeerd bestuurder Voka West-Vlaanderen.

VCDO
Voka-Persbericht

Voka Charter Duurzaam Ondernemen in West-Vlaanderen

Tijdens de academische zitting op 21 juni 2018 ontvingen 33 bedrijven en organisaties voor de eerste keer het jaarcertificaat 2018 van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Het jaarcertificaat bekroont bedrijven en organisaties voor hun beleid en realisaties op het vlak van duurzaam ondernemen.