Skip to main content
Map
lieven van der stock
Vlaams-Brabant
Nieuws

“Onze essentie? Duurzaam omgaan met mensen en goederen”

Lieven Van der Stock, directeur van maatwerkbedrijf ViTeS  Duurzaam ondernemen. Bij sommige organisaties zit het helemaal verankerd in hun DNA. Zoals bij maatwerkbedrijf ViTeS. Hoe doen ze dat? Een duurzame onderneming uitbouwen die voor onze samenleving een tastbare meerwaarde creëert.

De 6 laureaten van de SDGs uitgereikt door de Verenigde Naties
Vlaams-Brabant
Nieuws

Voka-KvK Vlaams-Brabant helpt dit jaar 37 ondernemingen om SDG’s van de Verenigde Naties te realiseren in hun bedrijf

Tijdens een ceremonie op de jaarlijkse Voka Dag Duurzaam Ondernemen in Tervuren kregen zeven ondernemingen een prestigieuze internationale erkenning voor hun duurzaamheidsinspanningen: zes bedrijven mogen zich SDG Pioneer noemen, één organisatie, DNS Belgium, sleept voor het eerst in onze provincie

Foto deelnemers
Vlaams-Brabant
Nieuws

33 Vlaams-Brabantse ondernemingen beloond met uniek certificaat voor hun blijvende inspanningen rond duurzaam ondernemen

Nog nooit kregen zoveel bedrijven uit de regio het certificaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant begeleidde in 2021 33 ondernemingen uit de regio met het realiseren van duurzaamheidsacties.

Van Pottelberge
Vlaams-Brabant
Nieuws

De eerste Belgische verzekeringsmakelaar met een VCDO-certificaat

RiskSolutions is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die zich richt op start-ups en middelgrote bedrijven. Tomas Van Pottelberge is er partner en ziet erop toe dat het bedrijf en haar medewerkers zich op een duurzame manier kunnen ontplooien.

vcdo
Vlaams-Brabant
Persbericht

Voka Vlaams-Brabant pioniert met duurzaam ondernemen

Samen met 25 andere bedrijven ontving Voka Vlaams-Brabant eind september het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO). Zij werden begeleid in dit traject door Voka Mechelen-Kempen in het realiseren van 10 acties die gekoppeld zijn aan de duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties.

VCDO 2021
Vlaams-Brabant
Persbericht

28 Vlaams-Brabantse bedrijven gehuldigd voor duurzaam engagement

28 Vlaams-Brabantse bedrijven stonden gisteren in de spotlights tijdens het ‘Samen ondernemen voor morgen’-event van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. Zij kregen hun Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) voor de duurzame acties die ze afgelopen jaar ondernamen.