Skip to main content
RZ Tienen bekroond tot Zuid-Hagelandse onderneming van het jaar!
Voka-Persbericht

RZ Tienen bekroond tot Zuid-Hagelandse onderneming van het jaar!

Het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart uit Tienen werd op vrijdag 5 februari uitgeroepen tot ‘Zuid-Hagelandse onderneming van het jaar’. Met deze prijs zet Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant jaarlijks een onderneming in de bloemetjes voor de grote meerwaarde die ze voor de regio betekent.

Voka Vlaams-Brabant participeert in klankbordgroep voor Leuvense vervoerregio
Nieuws

Voka Vlaams-Brabant participeert in klankbordgroep voor Leuvense vervoerregio

Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt. Met de oprichting van vervoerregio’s hebben de gemeenten nu een kader waarbinnen ze kunnen samenwerken aan mobiliteitsuitdagingen. Vlaanderen wordt ingedeeld in 15 vervoerregio’s. De Leuvense vervoerregio is één van de 15 regio’s en telt 31 steden en gemeenten, waaronder de stadsregio Leuven, de gemeentes uit het Hageland, Haspengouw, de Brabantse Leemstreek en de Druivenstreek.

Bedrijfsbezoek Hans Maertens @ Bosch Tienen
Nieuws

Bedrijfsbezoek @Bosch Tienen

De vlag van Voka wapperde al vroeg deze ochtend aan de poort van Bosch te Tienen. Hans Maertens kwam samen met enkele ondernemers en bestuursleden van de regio Zuid-Hageland een bedrijfsbezoek brengen en kwam zo vinger aan de pols houden. Over Factory of the future gesproken.

In de kijker
Nieuws

Bedrijfsnieuws - Zuid-Hageland

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant zet sterk in op de regionale Voka-werking. Hiermee willen we je nog makkelijker in contact brengen met ondernemers uit je regio. We willen de vinger aan de pols houden, ook bij politici, om je belangen nog beter te verdedigen.

Brilglazen die niet meer aandampen als je mondmasker draagt dankzij Tokai Optecs Tienen
Nieuws

Brilglazen die niet meer aandampen als je mondmasker draagt

Brilglazenfabrikant Tokai Optecs uit Tienen ontwikkelde brilglazen die niet meer aandampen wanneer je een mondmasker draagt. De eerste 50 van deze brillen worden geschonken aan het Universitair Psychiatrisch centrum Sint-Kamillus in Bierbeek.

"Een gevoel van: yes we gaan er weer voor"
Nieuws

Sliding Glass heropent de deuren!

De eerste dag van de economische heropstart doet het bedrijfsleven weer opleven. Deze ochtend gingen 12 van de 20 medewerkers van het Tiense bedrijf Sliding Glass weer aan de slag.