Skip to main content
Topprioriteiten Druivenstreek
Nieuws

Voka’s topprioriteiten in de Druivenstreek

Op basis van overleg met ondernemers en burgemeesters legde Voka mobiliteit, ruimte en talent vast als dé drie pijlers voor onze werking in de Druivenstreek. We geven jou graag een overzicht van de recente acties en het actueel aanbod onder deze topthema’s. 

Druivenstreekdossiers
Nieuws

Brandend actuele Druivenstreekdossiers

Voka zet zich in voor jouw ondernemersbelangen in de belangrijkste dossiers in de regio. Momenteel zijn dat bijvoorbeeld het kantorenpark ‘The Woods’ in Hoeilaart, de Exide-site in Huldenberg, de KMO-site Maleizen in Overijse en het bedrijventerrein Keiberg-Vossem in Tervuren. 

100x100: de perfecte matchmaker tussen jongeren en CEO's
Nieuws

100x100: de perfecte matchmaker tussen jongeren en CEO's

Anno 2021 vragen heel wat jongeren zich af met welke bouwstenen een succesvolle onderneming gebouwd wordt. Tegelijk zijn vele CEO’s bereid om hun kennis te delen met young potentials. Hun persoonlijke levenslessen over de zakenwereld kunnen ondernemende jongeren inspireren om zelf de stap te zetten in het starten van een eigen zaak. Om deze beide groepen bij elkaar te brengen, bundelen ASATT (A Seat At The Table) en Voka de krachten om als matchmaker 100 top-CEO’s en 100 jongeren ideeën te laten uitwisselen. Een van de deelnemende ondernemers is Ilse Himpe, Country Manager bij Sas Institute (Tervuren).

Voka Vlaams-Brabant participeert in klankbordgroep voor Leuvense vervoerregio
Nieuws

Voka Vlaams-Brabant participeert in klankbordgroep voor Leuvense vervoerregio

Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt. Met de oprichting van vervoerregio’s hebben de gemeenten nu een kader waarbinnen ze kunnen samenwerken aan mobiliteitsuitdagingen. Vlaanderen wordt ingedeeld in 15 vervoerregio’s. De Leuvense vervoerregio is één van de 15 regio’s en telt 31 steden en gemeenten, waaronder de stadsregio Leuven, de gemeentes uit het Hageland, Haspengouw, de Brabantse Leemstreek en de Druivenstreek.

Virtuele editie Voka Reload met tasting: een gesmaakt recept
Nieuws

Virtuele editie Voka Reload met tasting: een gesmaakt recept

Met ‘Voka Reload’ organiseert Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant maandelijks een ontspannend netwerkmoment in een informele setting, en dit telkens in een andere regio in de provincie. Omdat fysieke events omwille van corona echter nog een tijdje uitgesloten zijn, organiseerden de regio’s Druivenstreek, West Side en Kanal+ op dinsdag 1 december een speciale online editie van Voka Reload. 

In de kijker regio Druivenstreek
Nieuws

In de kijker

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant zet sterk in op de regionale Voka-werking. Hiermee willen we u nog makkelijker in contact brengen met ondernemers uit uw regio. We willen de vinger aan de pols houden, ook bij politici, om uw belangen nog beter te verdedigen.