Skip to main content
infosessie Tel Aviv
Infosessie

Infosessie: Inspiratiemissie Tel Aviv

Ben je geprikkeld om zaken te doen in Israël, wil je nieuwe markten verkennen of je laten inspireren door de zakelijke aanpak waar Tel Aviv wereldwijd voor bekend staat? Dan is deze informatiesessie geknipt voor jou. Samen met de ambassadeur van Israël verwelkomen wij je graag op ons netwerkevent en lichten wij het uitgebreide programma toe van de inspiratiemissie naar Tel Aviv en Jeruzalem. 

Start2Export2 Zuid-Afrika
Netwerking

Begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika

Geen of slechts beperkte ervaring op de Zuid-Afrikaanse markt? Met het begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika begeleiden Flanders Investment & Trade en Voka jou van nabij bij jouw eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

Handelsmissie Noord-Italië
Netwerking

Inspiratiemissie Noord-Italië

In samenwerking met Leuven Mindgate organiseren we een economische missie naar de mooiste laars van Europa. Tijdens deze 4-daagse inspiratietrip strijk je neer in het Noorden van Italië, ook wel bekend als la Quadrilatero d'Oro.

Tel aviv 2022
Netwerking

Inspiratiemissie Tel Aviv 2022

Waarom zaken doen in Israël? Met meer dan 350 multinationals en 15 miljard investeringen is Tel Aviv meer booming dan ooit. Een land dat minder bevolking telt dan België creëert vruchtbare bodem voor ondernemers. Het is weliswaar een competitieve en veeleisende markt waar je van veel nieuwe toepassingen kan leren. 

Techtrip 2023
Netwerking

Techtrip 2023

Aan de succesformule van de Voka Techtrips wordt niet geraakt. Ook in 2023 trekken we met een gedreven groep ondernemers en onderzoekers naar een werelddeel dat gekend staat om zijn hoogtechnologisch en digitaal ecosysteem. De spectaculaire bestemming?