Skip to main content
Map
flavor
Vlaams-Brabant
Nieuws

Smaakvoerder jaagt droom na

Maak kennis met zelfverklaard ‘smaakvoerder’ Birger Vanacker. Hoewel je in zijn Flavor Shop in Gooik terecht kan voor voedingswaar van over de hele wereld, moeten ondernemers het volgens hem niet te ver gaan zoeken. ‘Jaag je droom na en durf springen’, luidt zijn devies.

Het startsein werd gegeven aan het Accelero traject Vlaams-Brabant
Vlaams-Brabant
Nieuws

Accelero Vlaams-Brabant ging van start!

Op 17 en 18 december werd het startsein gegeven van het Accelero traject Vlaams-Brabant. De deelnemers kwamen samen in het Kronacker hotel, de oude woonst van de directeur van de Tiense Suiker.

Miss Miyagi
Vlaams-Brabant
Nieuws

Miss Miyagi: eigenzinnigheid als troef

Sinds 2017 specialiseert Miss Miyagi zich in het initiëren, adviseren, coördineren en onderzoeken van ontwikkeling van vastgoed met een maatschappelijke impact. In een sector die veelal lijkt te zweren bij oude gewoontes zitten ze niet verlegen om een onconventionele aanpak.

Voka Vlaams-Brabant werft aan
Vlaams-Brabant
Nieuws

Voka Vlaams-Brabant werft aan

Gaat jouw hart sneller slaan van alles wat te maken heeft met innovatie? Draai jij je hand niet om voor een financiële analyse of een winstprognose? Of surf je graag mee op de internationale logistieke stromen?

teaser steven verbruggen
Vlaams-Brabant
Nieuws

AdSomeNoise wordt even NoMoreNoise

Was het nu wel of geen aprilgrap? Het bekende digitale productiebedrijf AdSomeNoise uit Leuven werd online even NoMoreNoise. Voor wie dat onheilspellend klinkt, van lawaai naar stilte, wees gerust. Het past perfect in de transformatie die Managing Partner Steven Verbruggen ziet voor zijn bedrijf.