Skip to main content
Groei
Nieuws

Andere tijden, nieuwe kansen: een getuigenis van Stijn Goethals – Plantrent Group

Bij Plantrent Group kregen ze in maart de hemel op hun hoofd. De verhuurder van planten en groenaccenten voor kantoren, beurzen, evenementen en festivals uit Beerse zag door de coronacrisis van de ene dag op de andere de omzet bijna naar nul terugvallen. Acht maanden leven ze intussen al in onzekerheid, acht maanden al weigeren ze bij de pakken neer te zitten.

afstudeerfeest plato
Nieuws

Vijftig ondernemers volwaardig Voka ‘Platonist’ na traject van 2 jaar

Vijftig jonge ondernemers en beslissingsnemers zijn afgelopen woensdag 12 februari afgestudeerd als Platonist. Ze hebben een zogenaamd Plato-traject gevolgd. Twee jaar lang werden ze intensief begeleid door ervaren kaderleden en experts. “Door die ervaring en hun waardevolle kennis, zijn onze deelnemers echt betere ondernemers en managers geworden”, zegt Plato-coördinator Filip Vandeweyer van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

Cover Ondernemers januari 2020
Nieuws

Ondernemers januari 2020: Boost je onderneming!

Begin dit jaar is het nieuwe Ondernemersmagazine opnieuw in de bus gevallen. Deze maand staat het magazine in teken van onze projecten, events, opleidingen, lerende netwerken en communities. Boost je onderneming met behulp van ons uitgebreide opleidingsaanbod en profiteer bovendien nog van de vroegboekkorting.

plato
Nieuws

Plato blaast volgend jaar 30 kaarsjes uit

Maandelijkse bijeenkomsten bij elkaars bedrijven, raad en daad met keuzes, begeleiding door ervaren bedrijfsleiders die fungeren als Plato-meter en -peter, dat is Plato in zijn puurste vorm!