Skip to main content
Hugo Geuens Sopraco Voka Plato
Nieuws

30 jaar Plato - een terugblik met peter Hugo Geuens

Plato is al 30 jaar lang Voka’s lerend netwerk bij uitstek. Ondernemers leren bij van anderen om hun eigen onderneming verder te kunnen uitbouwen. Plato-peter Hugo Geuens draait al bijna tien jaar mee. Een terugblik. 

Drisagbezoek
Nieuws

Op bezoek bij familiebedrijf Drisag Office Inspirators

Het is donderdag 17 juni, een dag waar we naar hebben uitgekeken want na een periode van online bedrijfsbezoeken en rondleidingen konden we eindelijk nog eens in real life samenkomen om op bezoek te gaan in een Kempense onderneming.

ECS familie
Nieuws

“Jezelf in vraag durven stellen, ook als het goed gaat”

Pater familias Ivo Magriet richtte in 1990 ECS op, Electro Cablage Service. De specialist in industriële schakelkasten en installaties werd een vaste waarde en groeide snel. Intussen telt het team 35 medewerkers en ging het bedrijf over naar de tweede generatie: Kirsten, Nikita en Jochen.

Robert Stouthuysen
Nieuws

Plato-oprichter Robert Stouthuysen is positief over de toekomst: "Plato is nu een meerwaarde geworden voor het jong ondernemerschap."

Hem een monument noemen is een understatement. Na zijn studies rechten en bedrijfsbeheer aan de KU Leuven ging Bob Stouthuysen aan de slag als onderzoeker bij de universiteit. Daarna werd hij Directeur Personeel en Organisatie bij Janssen Pharmaceutica in Beerse. Samen met Dr.

Groei
Nieuws

Andere tijden, nieuwe kansen: een getuigenis van Stijn Goethals – Plantrent Group

Bij Plantrent Group kregen ze in maart de hemel op hun hoofd. De verhuurder van planten en groenaccenten voor kantoren, beurzen, evenementen en festivals uit Beerse zag door de coronacrisis van de ene dag op de andere de omzet bijna naar nul terugvallen. Acht maanden leven ze intussen al in onzekerheid, acht maanden al weigeren ze bij de pakken neer te zitten.

afstudeerfeest plato
Nieuws

Vijftig ondernemers volwaardig Voka ‘Platonist’ na traject van 2 jaar

Vijftig jonge ondernemers en beslissingsnemers zijn afgelopen woensdag 12 februari afgestudeerd als Platonist. Ze hebben een zogenaamd Plato-traject gevolgd. Twee jaar lang werden ze intensief begeleid door ervaren kaderleden en experts. “Door die ervaring en hun waardevolle kennis, zijn onze deelnemers echt betere ondernemers en managers geworden”, zegt Plato-coördinator Filip Vandeweyer van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

Cover Ondernemers januari 2020
Nieuws

Ondernemers januari 2020: Boost je onderneming!

Begin dit jaar is het nieuwe Ondernemersmagazine opnieuw in de bus gevallen. Deze maand staat het magazine in teken van onze projecten, events, opleidingen, lerende netwerken en communities. Boost je onderneming met behulp van ons uitgebreide opleidingsaanbod en profiteer bovendien nog van de vroegboekkorting.

plato
Nieuws

Plato blaast volgend jaar 30 kaarsjes uit

Maandelijkse bijeenkomsten bij elkaars bedrijven, raad en daad met keuzes, begeleiding door ervaren bedrijfsleiders die fungeren als Plato-meter en -peter, dat is Plato in zijn puurste vorm!

Nieuw Plato-traject zet in op interne en externe communicatie
Nieuws

Nieuw Plato-traject zet in op interne en externe communicatie

Op 6 december brengt Sinterklaas dit jaar niet alleen snoep en cadeautjes. Dit jaar brengt hij ook een gloednieuw Plato-traject: Plato Communicatie, een nieuw traject gericht op het verbeteren van de interne en externe communicatie van een onderneming.

plato teamwork
Nieuws

Plato rolt 6 nieuwe trajecten uit vanaf september 2019

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert al meer dan 25 jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor kmo-bedrijfsleiders of verantwoordelijken die willen groeien op diverse domeinen, door ervaring en kennis met elkaar te delen. 

plato kick off kempen
Nieuws

Plato-deelnemers trappen hun werkingsjaar af in Balen

Vrijdag 1 maart trapte de deelnemers van het Plato-traject Sales en marketing en het traject Communicatie hun werkingsjaar op gang. Komend jaar delen ze samen ervaring en kennis om zo zichzelf en hun bedrijf te laten groeien.