Skip to main content
Map
Timemanagement voor ondernemers
Vlaams-Brabant
Nieuws

Tijd om te vieren! Als die er is

Maandenlang hield corona de wereld in een wurggreep. Gelukkig komt er  stilaan licht aan het einde van de tunnel, en mogen we opnieuw dromen van fysieke evenementen.

De impact van één jaar coronacrisis op de arbeidsmarkt
Vlaams-Brabant
Nieuws

De impact van één jaar coronacrisis op de arbeidsmarkt

Exact een jaar na de opkomst van COVID-19 in België is duidelijk dat de impact van het virus op onze volledige samenleving enorm is. Maar wat zijn de gevolgen van de coronacrisis op de arbeidsmarkt? Een vergelijking van de recentste arbeidsmarktcijfers met die van een jaar geleden leert ons dat de impact alvast beperkter is dan algemeen wordt verondersteld. “Neen, er is voorlopig geen enorme toevloed aan werkzoekenden. Het aantal vacatures daalde wel, maar ligt nog steeds hoger dan het aantal werkzoekenden. Maar uiteraard staan we voor een aantal uitdagingen”, aldus Steve Vanhorebeek, Adviseur Arbeidsmarkt bij Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant.

“In de wereld van de standenbouw is elk project uniek”
Vlaams-Brabant
Nieuws

“In de wereld van de standenbouw is elk project uniek”

Wil je indruk maken op een beurs? Dan is een goede beursstand essentieel. En daar komt best wat bij kijken. Dat weet ook Jean-Paul Roskin, die aan het hoofd van standenbouwbedrijf COM2COM staat en al heel wat jaren ervaring op de teller heeft. Wij zochten deze ervaren rot in het vak op voor een babbel. Over de beginjaren van COM2COM, de evolutie die het bedrijf doormaakte, en onvermijdelijk: de zware impact van de coronacrisis.

Voka Vlaams-Brabant werft aan
Vlaams-Brabant
Nieuws

Voka Vlaams-Brabant werft aan

Gaat jouw hart sneller slaan van alles wat te maken heeft met innovatie? Draai jij je hand niet om voor een financiële analyse of een winstprognose? Of surf je graag mee op de internationale logistieke stromen?

Vokartiest aftermovie
Brusselse metropool
Nieuws

Vokartiest 2019: aftermovie

Tijdens Vokartiest 2019 bracht Voka Vlaams-Brabant meer dan 1.000 ondernemers bij elkaar om samen feestelijk de zomer in te zetten. We genoten van een optreden van Joost Zweegers (Novastar) i.s.m. Brussels Philharmonic en maar liefst 20 laureaten ontvingen hun Voka Charter Duurzaam Ondernemen.