Skip to main content
Map
Plato next gen
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Next Generation

Staat jouw familiebedrijf voor een generatiewissel? Of zit je er al middenin? Dan weet je als opvolger dat deze transitie geen eitje is.

Locatie

Antwerpen

Prijs

 €1.000 (excl.btw)

Plato Fashion 2022-2023
Antwerpen-Waasland
Traject

Groei jouw modelabel met Plato Fashion!

Ben je een mode-ondernemer die vooruit denkt?  Iemand die uitdagingen omarmt en meerwaarde wil creëren voor jouw brand? Welkom bij Plato Fashion, het éérste groeitraject voor bewezen modelabels met ambitie die samen willen groeien door te leren van collega-ondernemers en ervaren experts in een vertrouwde omgeving.

Prijs

€1000 excl. btw

Plato XXL
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato XXL

Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer! Een kritische maar constructieve kijk op jouw zaken van collega-bedrijfsleiders schrikt je niet af? In Plato Algemeen Management XXL deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers, zodat jij ook zelf verder kan groeien.

Locatie

Antwerpen

Prijs

Deelnemen bedraagt 2350.00 euro (excl. btw) Inbegrepen : 10 sessies , Plato Overkoepelend en zomer activiteit inbegrepen /per jaar x2 alsook 1 over...
 Plato Retail
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Retail

Werk aan de winkel: Plato Retail houdt jouw zaak concurrentieel De retailmarkt is in volle verandering, dat is wel duidelijk. De moderne retailer kent oneindig veel uitdagingen. Bijblijven met de nieuwste trends en snel inspelen op wat van cruciaal belang is voor jouw zaak, is een must.

Prijs

1175.00 eur excl btw voor het gehele traject zoals beschreven