Skip to main content
Servilux
Nieuws

Voka – KvK Limburg vormt brug tussen bedrijven en inactieven

Met het HR-begeleidingstraject ‘Welt’ gaat Voka – Kamer van Koophandel Limburg de komende jaren volop voor inclusief ondernemerschap. Het vinden van geschikte arbeidskrachten blijft één van de grootste uitdagingen voor ondernemers. “En dat terwijl er nog zoveel onontgonnen talent is onze provincie.

L&G Fruit Services
Nieuws

Hoe creëer je duurzame loopbanen in jouw bedrijf?

Stilstaan is achteruitgaan. Dat weet elke ondernemer. Bedrijven zetten daarom steeds meer in op digitalisering en duurzaamheid, maar op vlak van diversiteit blijft het akelig stil. Jammer, want heel wat potentieel talent blijft zo aan de zijlijn staan.

Inge Rooyakkers, HR-manager Beltaste
Nieuws

Werknemers van Beltaste worden 'BelPROFs'

HR-manager Inge Rooyakkers van Beltaste was de afgelopen twee jaar een van de deelnemers aan het Welt-programma van Voka - KvK Limburg. Welt – Wendbare Loopbanen voor elk Talent - zet in op het faciliteren van duurzame loopbanen.

Nieuws

Voka Limburg organiseert de 3e Dag van de Arbeidsbemiddelaar

Op 11 september 2020 werden we bij Stebo vzw in een mooie setting hartelijk verwelkomt voor onze 3e editie van de Dag van de Arbeidsbemiddelaar. Bart Moens (Mooiwerkmakers) lichtte voor werkgevers en bemiddelaars toe op welke wijze we naar de toekomst toe anders zullen moeten aanwerven.

Welt
Nieuws

Limburgse hr-professionals optimaliseren personeelsbeleid

Het hr-departement is meer dan ooit een belangrijke schakel voor je onderneming. Maar hou jij je hr-beleid af en toe eens kritisch onder de loep? Meer dan 30 hr-professionals verzamelden alvast voor de start van het Welt-begeleidingstraject.

welt hegge globachem
Nieuws

Hegge en Globachem openen hun deuren om stageplaatsen in te vullen

Het HR-begeleidingstraject ‘Welt’ van Voka – KvK Limburg  bezocht  de Limburgse bedrijven Hegge en Globachem  met als doel de stageplaatsen binnen deze ondernemingen in te vullen. “Vorig jaar werden door de deelnemers samen zo’n 151 stageplaatsen ingevuld.

Welt Noord limburg
Nieuws

Limburgse bedrijven gaan in 2019 voor betere HR

Het HR-begeleidingstraject Welt startte zopas met een nieuw werkjaar. Achttien deelnemers van vijftien ondernemingen verzamelden in het NoordLink-gebouw in Lommel voor de Noord-Limburgse kick-off. Later starten ook de trajecten in Midden- en Zuid-Limburg.

welt
Nieuws

54 Limburgse bedrijven werken aan beter hr-beleid

Maar liefst 54 Limburgse zaakvoerders en personeelsverantwoordelijken ontvingen een getuigschrift voor hun deelname aan Welt, het hr-begeleidingstraject van  Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Zij werkten succesvol aan een beter personeelsbeleid. 

Welt
Nieuws

375 werkgevers nemen deel aan WELT-project

Al 375 werkgevers hebben zich geëngageerd om deel te nemen aan het WELT-project: Werkervarings- en leertrajecten, een inititatief van Voka dat gesteund wordt door de Vlaamse overheid en VDAB.