Skip to main content
logo WELT

Welt Oost-Vlaanderen

Onderdelen van Welt Oost-Vlaanderen

Nieuws

Nieuw talent nodig? Havenbedrijven bewijzen dat je niet bij de (corona-) pakken moet blijven zitten!

De coronacrisis sloeg toe op een moment dat de war for talent volop woedde en de werkloosheid historisch laag was. Veel organisaties kijken even de kat uit de boom als het op aanwervingen aankomt, anderen gaan volop door. Hoedanook zijn onze ondernemingen nog steeds op zoek naar talent.  Ook in North Sea Port blijven heel wat werkgevers op zoek naar personeel. Om aan die nood tegemoet te komen organiseerden we een digitale jobbeurs. Hét bewijs dat er ook in volle coronatijd wordt aangeworven. 

Een IBO-traject levert meteen rendement op
Nieuws

Een IBO-traject levert meteen rendement op

Wat zijn de voordelen van een IBO-traject? Hoe pak je een opleidingsstage best aan? In tijden van toenemende krapte kunnen ondernemers het zich nog amper veroorloven om géén aandacht te hebben voor dit soort aanvullende tewerkstellingskanalen. Daar speelt het Voka-lerend netwerk WerkErvarings- en LeerTrajecten (Welt) volop op in.

Gezocht: volk!
Nieuws

Gezocht: volk!

De (Oost)-Vlaamse bedrijven kreunen onder een tekort aan talent door de stilaan structurele arbeidskrapte.

Welt
Nieuws

375 werkgevers nemen deel aan WELT-project

Al 375 werkgevers hebben zich geëngageerd om deel te nemen aan het WELT-project: Werkervarings- en leertrajecten, een inititatief van Voka dat gesteund wordt door de Vlaamse overheid en VDAB.