Skip to main content
Andocor Patrick Rosa
Nieuws

Andocor wil vooruit

Andocor is een honderd procent Belgisch familiebedrijf actief op het gebied van cardiovasculaire chirurgie en anesthesio- logie. Vanuit de splinternieuwe vestiging op De Kluis in Hoogstraten vervaardigen ze in ultramoderne cleanrooms hartkatheders en canules van hoge kwaliteit die gebruikt worden tijdens openhartoperaties.

Groep Verbruggen - Bijzondere familiecombinaties
Nieuws

Bijzondere families - Groep Verbruggen

Groep Verbruggen is het levenswerk van Urbain Verbruggen. Sinds 1978 is groeide, wat begon als een klein bedrijf, uit tot een groep – bestaande uit vier pijlers – met in totaal een zestigtal werknemers en een groepsomzet van 7 miljoen euro.

Schroothandel Wynants & zonen
Nieuws

Metaalhandel Wynants en zonen - Zonen en kleinzonen

Metaalhandel Wynants en zonen is een schrootverwerkend bedrijf, als eenmanszaak opgericht in 1994 op een klein, eenvoudig terrein in Breendonk waar al dertig jaar een kleine bestaande schroothandel werd uitgebaat.

annelore vanherck foto
Nieuws

Textiel met een hart voor zorg

Anne-Lore by Van Herck uit Geel is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in zorgtextiel. Het familiebedrijf biedt een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor kwetsbare ouderen, mensen met een beperking en psychia- trische patiënten.

Schroonsenzonen
Nieuws

Schrijnwerkerij Schroons & zonen investeert in vakmanschap

Voor houten buiten- en binnenschrijnwerk kan je al meer dan honderd jaar bij Schrijnwerkerij Schroons & zonen terecht. Uniek is dat het bedrijf niet werkt met hout afkomstig uit zagerijen, maar zelf nog de planken haalt uit volledige bomen.

Folder opleidingsaanbod 2018 najaar
Nieuws

Nieuw opleidingsaanbod vanaf het najaar

Wil je jezelf blijven uitdagen blijven bijleren? Wil je jouw bedrijf continue verbeteren? Dan kan je rekenen op Voka  - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen! Dat blijkt uit het opleidingskalender voor komend najaar.

FamilioTwinplast
Nieuws

Families aan zet in Familio

Met twintig zijn ze in totaal, overlaters en opvolgers van zes familiebedrijven uit de provincie Antwerpen die in het lerend netwerk Familio van de Mechelse Kamer zijn gestapt. Daarin gaan ze samen aan de slag, om elk hun eigen overdrachtstraject uit te tekenen.