Skip to main content
Map
Andocor Patrick Rosa
Mechelen-Kempen
Nieuws

Andocor wil vooruit

Andocor is een honderd procent Belgisch familiebedrijf actief op het gebied van cardiovasculaire chirurgie en anesthesio- logie. Vanuit de splinternieuwe vestiging op De Kluis in Hoogstraten vervaardigen ze in ultramoderne cleanrooms hartkatheders en canules van hoge kwaliteit die gebruikt worden tijdens openhartoperaties.

Groep Verbruggen - Bijzondere familiecombinaties
Mechelen-Kempen
Nieuws

Bijzondere families - Groep Verbruggen

Groep Verbruggen is het levenswerk van Urbain Verbruggen. Sinds 1978 is groeide, wat begon als een klein bedrijf, uit tot een groep – bestaande uit vier pijlers – met in totaal een zestigtal werknemers en een groepsomzet van 7 miljoen euro.

Schroothandel Wynants & zonen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Metaalhandel Wynants en zonen - Zonen en kleinzonen

Metaalhandel Wynants en zonen is een schrootverwerkend bedrijf, als eenmanszaak opgericht in 1994 op een klein, eenvoudig terrein in Breendonk waar al dertig jaar een kleine bestaande schroothandel werd uitgebaat.

annelore vanherck foto
Mechelen-Kempen
Nieuws

Textiel met een hart voor zorg

Anne-Lore by Van Herck uit Geel is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in zorgtextiel. Het familiebedrijf biedt een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor kwetsbare ouderen, mensen met een beperking en psychia- trische patiënten.

Schroonsenzonen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Schrijnwerkerij Schroons & zonen investeert in vakmanschap

Voor houten buiten- en binnenschrijnwerk kan je al meer dan honderd jaar bij Schrijnwerkerij Schroons & zonen terecht. Uniek is dat het bedrijf niet werkt met hout afkomstig uit zagerijen, maar zelf nog de planken haalt uit volledige bomen.