Skip to main content
Timemanagement voor ondernemers
Nieuws

Tijd om te vieren! Als die er is

Maandenlang hield corona de wereld in een wurggreep. Gelukkig komt er  stilaan licht aan het einde van de tunnel, en mogen we opnieuw dromen van fysieke evenementen.

Kris Vallons Plato Voka
Nieuws

Kris Vallons raadt aan oogkleppen te openen: “Deelname aan Plato is een ontzettend verrijkende wisselwerking”

Zes jaar geleden startte Kris Vallons een nieuw avontuur: een vrachtschip ombouwen tot een fantastische belevingsruimte. Als ondernemer haalt Kris veel voldoening uit het faciliteren van catering. Binnen Plato heeft hij vooral veel opgestoken over sales & marketing.

Birte Kooken
Nieuws

Team- en HR-coach Birte Kooken is een tevreden Plato-ambassadeur: “Je komt telkens met nieuwe inzichten uit een sessie”

Met een HR-achtergrond binnen de bedrijfswereld en voor de overheid voelde Birte Kooken het ondernemerschap kriebelen. Vandaag begeleidt en coacht ze individuele werknemers en teams. In mooie tijden kan dat op hun subliem ingerichte vrachtschip in Wilsele.

Selwyn Devroe
Nieuws

Selwyn Devroe werd een echte Plato-addict: “Op een gegeven moment volgde ik vier trajecten tegelijkertijd”

Selwyn Devroe, zaakvoerder van SMS Solutions, vast gezicht en peter bij Plato blikt terug op de afgelopen 12 jaar: “We kenden een snellere groei, niet alleen omzetmatig maar ook op persoonlijk vlak. Je stapt niet in Plato om er meer klanten uit te halen.

Plato in cijfers
Nieuws

Plato in cijfers

Plato bestaat dit jaar 30 jaar. Hoogtijd om wat cijfers in Vlaams-Brabant bloot te leggen. Bekijk ze hier allemaal.

Plato kick-off
Nieuws

De Plato kick-offs gingen van start

Op 17 juni 2020 ging er weer een Plato kick-off van start. Na maanden online ontmoetingen was het eindelijk tijd voor een fysieke ontmoeting. Deze ging door in Hotel Den Berg in Londerzeel. Op deze locatie kwamen de Platonisten samen voor een face-to-face kick-off sessie.

Place Préférée - Birte Kooken (reBoot)
Nieuws

Place Préférée - Birte Kooken (reBoot)

De Place Préférée van deze maand dobbert op het water in de Vaart in Leuven, tussen de meerkoeten, dansende futen, waterhoenen en zwanen. Voor teambegeleider en visueel facilitator Birte Kooken is het de plaats waar vakantiegevoel en hard werk samenkomen.  Foto: Berten Steenwegen

Iedereen goed in zijn vel
Nieuws

Iedereen goed in zijn vel

Als je aan een traiteur denkt, denk je bijna automatisch aan trouwfeesten, recepties en banketten. Maar André Claessens is geen klassieke traiteur. Zijn team is namelijk elke dag in de weer om lekkere maaltijden aan huis te bereiden in de regio tussen Brussel en Leuven.

Voka Vlaams-Brabant werft aan
Nieuws

Voka Vlaams-Brabant werft aan

Gaat jouw hart sneller slaan van alles wat te maken heeft met innovatie? Draai jij je hand niet om voor een financiële analyse of een winstprognose? Of surf je graag mee op de internationale logistieke stromen?

Vokartiest aftermovie
Nieuws

Vokartiest 2019: aftermovie

Tijdens Vokartiest 2019 bracht Voka Vlaams-Brabant meer dan 1.000 ondernemers bij elkaar om samen feestelijk de zomer in te zetten. We genoten van een optreden van Joost Zweegers (Novastar) i.s.m. Brussels Philharmonic en maar liefst 20 laureaten ontvingen hun Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

teaser
Nieuws

Data als sleutel tot remedie

Georges De Feu en Dries Hens van LynxCare zijn twee jonge ondernemers met een duidelijke missie: de gezondheidszorg verbeteren door meer inzicht te krijgen in de huidige hoeveelheid van data.