Skip to main content
Map
Negende editie Family Business Happening met focus op ambitie
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Negende editie Family Business Happening met focus op ambitie

Begin deze maand verzamelden meer dan 100 familiebedrijven uit Oost-Vlaanderen voor de negende editie van de Family Business Happening, on- en offline. Het gratis inspiratie-event stond deze keer in het teken van familiebedrijven met ambitie.

Charles Cattoir Primalof
Oost-Vlaanderen
Nieuws

“Plato is mijn gepersonaliseerd leerproces”

Anderhalf jaar geleden nam Charles Cattoir als twintiger witloofteler Primalof uit Balegem over. “Een bedrijf van 40 mensen leiden is als jonge ondernemer niet evident. In Plato vind ik een klankbord van gelijkgestemden terug om snel aan ervaring te winnen.

Anneleen
Voka nationaal
Nieuws

Plato opent deuren: “Ervaren ondernemers helpen ons richting internationaal toneel”

Warsco Units heeft al 40 jaar ervaring met tijdelijke en permanente huisvesting. Sinds kort denken ze eraan om de internationale markt te betreden. CEO Anneleen Van Bosch: “Vroeger konden we onze units maximaal 400 km transporteren. Binnenkort willen we ze over de hele wereld verschepen.

Het ABC van goed leiderschap
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Het ABC van goed leiderschap

Plato Succesvol Leiderschap: een groeitraject voor zaakvoerders Meer dan ooit is een bedrijf leiden en medewerkers aansturen een uitdaging van formaat. In het groeitraject Plato Succesvol Leiderschap dat op 21 mei start, kan je ervaringen delen met collega-ondernemers over deze topics.

Vier grote uitdagingen voor productiebedrijven
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Vier grote uitdagingen voor productiebedrijven

Op 1 december start Plato Productie, een groeitraject voor zaakvoerders van middelgrote productiebedrijven. Drie ervaren mentoren begeleiden de groep en zien vier grote uitdagingen die de komende jaren vaker zullen opduiken in productie-omgevingen.

Benedikte
Voka nationaal
Nieuws

“Plato houdt me een spiegel voor die ik nodig heb als ondernemer”

Binnenkort start Benedikte Van Garsse haar derde Plato-traject op rij. Samen met haar levenspartner Chris Taerwe zijn ze het gezicht achter Quatre Mains, een gerenommeerde pianowinkel in Gent. “Mijn Plato-groep is het ideale klankbord om ideeën af te toetsen.

Liesbeth Boons
Voka nationaal
Nieuws

Plato van generatie op generatie: "Als ik met iets vast zit kan ik daar terecht.”

Voor familiebedrijf Boons FIS is Plato door de jaren heen een vaste waarde geworden. Liesbeth Boons: “Ik kreeg de fakkel door van mijn vader en ondervind nu op mijn beurt de voordelen van Plato. Ik leer er bewust maar ook onbewust veel bij, zaken waar ik nog jarenlang inspiratie uit kan putten.”