Skip to main content
Mensura lanceert online heropstartgids voor bedrijven
Nieuws

Mensura lanceert online heropstartgids voor bedrijven

Misschien moest u de voorbije weken de deuren sluiten. Of draaide u noodgedwongen op halve kracht. Maar stilaan wilt u zich voorbereiden op de heropstart van uw activiteiten. Wat moet u weten en doen om samen met uw werknemers veilig terug aan de slag te gaan?

Corona op het werk - Mensura
Nieuws

Corona op het werk - Mensura

Mensura vindt het ook belangrijk om zijn klanten goed en duidelijk te informeren. Zo geven zij praktische raadgevingen en tips om het werk te (blijven) organiseren. Hun aanbod kan daarbij ondersteunend zijn.

Nieuw vertrouwen wekken
Nieuws

Nieuw vertrouwen wekken

Het Corona-virus slaat hard toe. Het treft de hele samenleving en slaat keihard toe in onze bedrijven. Met vereende krachten van overheid, burgers, bedrijven kunnen we het ergste voorkomen en het tij keren. Maar deze epidemie zal zware wonden nalaten in onze economie.

Look&Fin - ceo
Nieuws

Crowdlender Look&Fin komt KMO’s in nood tegemoet

De Belgische marktleider in de crowdlendingsector Look&Fin heeft zijn beleggerscommunity geraadpleegd om ervoor te zorgen dat het platform de terugbetalingen van een aantal van zijn leners tijdelijk kan opschorten. Lees hier het interview met CEO Frédéric Lévy Morelle.

Illustratie 5G
Nieuws

Missen we de trein van 5G?

Proximus lanceert een 5G-aanbod in 30 gemeenten in België. Het gaat om een light-versie, gebruik makend van de bestaande infrastructuur. Intussen loopt er bij het BIPT een procedure om tegen de zomer bepaalde bandbreedtes voor 5G voorlopig te veilen.

Tips en tricks voor thuiswerk
Nieuws

Tips & tricks voor thuiswerk in tijden van corona

Het COVID-19 virus zorgt voor ongeziene impact op onze samenleving: economisch én sociaal. Belgische werknemers werken, als dat kan, massaal thuis. En dat heeft niet enkel implicaties voor de werkgevers, maar ook voor de mentale en fysieke gezondheid van de werknemers.

"Ik mis ambitie en schwung in Brussel"
Nieuws

"Ik mis ambitie en schwung in Brussel"

Hij beweegt zich door de stad op de step, werkt vanuit een hippe coworkingspace en is, op 32-jarige leeftijd, toe aan zijn derde onderneming. Maak kennis met Thomas Cherlet, de nieuwe voorzitter van Young Voka Metropolitan.

Festival Jong Ondernemerschap 2019
Nieuws

Festival Jong Ondernemerschap 2019

300 jonge ondernemers, overnemers en intranemers? Check! Fingerlicking food? Dubbel check! Een inspirerende keynote als kers op de ‘Cake’? Jackpot! Het Festival voor Jong Ondernemerschap bezat het allemaal en sloot af met beats, booze & networkboosts.

Voka Vlaams-Brabant werft aan
Nieuws

Voka Vlaams-Brabant werft aan

Gaat jouw hart sneller slaan van alles wat te maken heeft met innovatie? Draai jij je hand niet om voor een financiële analyse of een winstprognose? Of surf je graag mee op de internationale logistieke stromen?

Vokartiest aftermovie
Nieuws

Vokartiest 2019: aftermovie

Tijdens Vokartiest 2019 bracht Voka Vlaams-Brabant meer dan 1.000 ondernemers bij elkaar om samen feestelijk de zomer in te zetten. We genoten van een optreden van Joost Zweegers (Novastar) i.s.m. Brussels Philharmonic en maar liefst 20 laureaten ontvingen hun Voka Charter Duurzaam Ondernemen.