Skip to main content
gen z award
Nieuws

Deze vier laureaten strijden voor de Jong Voka Gen Z Award 2021...

LinkedUp, Previ Fit, Spencivino en Wijsr zijn de laureaten die op 29 april strijden voor de Jong Voka Gen Z Award 2021. De wedstrijdcoaches en het bestuur van Jong Voka Limburg vinden de businessplannen van deze Limburgse student-ondernemers het meest veelbelovend.

banner davy blog jong voka
Nieuws

Jong Voka lid in de kijker: Davy Lambrechts

Iedere maand zet Jong Voka een lid in the picture. Maak kennis met Davy Lambrechts, oprichter van AQUA-SAVING in volle corona-crisis. AQUA-SAVING is een bedrijf gespecialiseerd in de behandeling van hard water d.m.v. een waterverzachter. 

ruben breaken bog
Nieuws

Jong Voka lid in de kijker: Ruben Braeken

Iedere maand zet Jong Voka enkele leden in the picture. Maak kennis met Ruben Braeken, oprichter van architectenbureau B+ architecten en van Mosard, een open systeem voor modulair en circulair bouwen.

Jong Voka Startactivitieit banner 23020
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Startactiviteit Jong Voka Onderneemt

Op 10 september 2020 organiseerde Jong Voka Limburg haar startactiviteit bij Barlisium in Bilzen. De aanwezige leden werden in bubbels van vijf opgedeeld om mee te kunnen doen aan een ludieke quiz gefaciliteerd door Monkey Business.  Hierna kon er nog rustig nagepraat worden in de bubbels.

Shampop
Nieuws

Shampop wint Jong Voka GenZ Award

Vier studenten van UHasselt winnen dit jaar de Jong Voka GenZ Award met hun start-up Shampop. Hun startersidee, single-use shampootabletten, kon de jury en het publiek het meest overtuigen.

Salivaid
Nieuws

Jong Voka GenZ Award dribbelt corona

Met alle respect voor de pandemie en het leed dat ze veroorzaakt, maar de Jong Voka GenZ Award, die de meest innovatieve ondernemersidee voor studenten bekroont, neemt haar op snelheid.

jan en bram kriekels jong voka 2020
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Vorming Jan & Bram Kriekels + bring a friend

Op donderdag 12 maart bracht Jong Voka Limburg Jan en Bram Kriekels samen op Voka - KvK Limburg. Ze brachten er een interessante uiteenzetting over hun ondernemerschap, dezelfde passies zoals de circulaire economie en champignons. Ook de catering was aangepast met de gekende champignons van Bram.