Skip to main content
Map
Jong Voka Awards belichten jong ondernemerschap in Limburg
Limburg
Persbericht

Jong Voka Awards belichten jong ondernemerschap in Limburg

Drie inspirerende prijzen, een horde aan jonge ondernemers én een spetterende avondshow. Dat zijn de ingrediënten voor de allereerste Jong Voka Awards op dinsdag 16 mei. Met dit evenement wil Jong Voka Limburg jeugdig ondernemerschap in de provincie in de schijnwerpers plaatsen.

Max en Axelle Henrard (A+ Automation)
Limburg
Nieuws

Broer en zus succesvol aan het roer

Voordat Axelle Henrard als medezaakvoerder in A+ Automation stapte, een bedrijf dat haar vader heeft opgestart en dat ze nu samen met haar broer Max leidt, had ze al acht jaar Voka-ervaring, onder meer in het begeleiden van familiebedrijven. Die kennis komt haar nu dagelijks van pas.

Hoe heeft Thijs Vandevelde onze 5G-missie naar Zweden beleefd?
Limburg
Nieuws

Hoe heeft Thijs Vandevelde onze 5G-missie naar Zweden beleefd?

Ieder jaar reikt Jong Voka Limburg de Jong Voka Gen Z Award uit. UHasselt-student Thijs Vandevelde won dit jaar de Jong Voka GenZ Award met zijn start-up Powerlth. Zijn businessidee – een systeem waarmee laadkabels voor elektrische voertuigen automatisch oprollen – kon de jury en het publiek het meest overtuigen. De uitreiking van de prijs, waarmee Jong Voka Limburg jong ondernemerschap een duw in de rug wil geven, gebeurde overigens tijdens een unieke hybride awardshow vanuit de Muziekodroom in Hasselt. Als winnaar mocht Thijs mee op de 5G-missie van Voka – KvK Limburg. Hieronder een verslag van zijn ervaring.

gen z award
Limburg
Nieuws

Deze vier laureaten strijden voor de Jong Voka Gen Z Award 2021...

LinkedUp, Previ Fit, Spencivino en Wijsr zijn de laureaten die op 29 april strijden voor de Jong Voka Gen Z Award 2021. De wedstrijdcoaches en het bestuur van Jong Voka Limburg vinden de businessplannen van deze Limburgse student-ondernemers het meest veelbelovend.

header gen z award 2020 foto
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Jong Voka Gen Z Award 2020

Op 19/05/2020 reikte Jong Voka Limburg de tweede Jong Voka Gen Z Award uit. Shampop ging aan de haal met de felbegeerde prijs van €25.000. Dit event was volledig live te volgen omwille van de Corona maatregelen.

jan en bram kriekels jong voka 2020
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Vorming Jan & Bram Kriekels + bring a friend

Op donderdag 12 maart bracht Jong Voka Limburg Jan en Bram Kriekels samen op Voka - KvK Limburg. Ze brachten er een interessante uiteenzetting over hun ondernemerschap, dezelfde passies zoals de circulaire economie en champignons. Ook de catering was aangepast met de gekende champignons van Bram.

header jong voka meets rvb 2020
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Young Meets RvB Voka - KvK Limburg

Op dinsdag 21 januari 2020 bracht Jong Voka, Jong ondernemend Limburg samen! Voor de tweede keer brachten we nu onze jongeren samen met ervaren ondernemers, namelijk de leden van de Raad van Bestuur van Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

header retret scandinavan
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Scandinavian Retreat

Van 30/08 tot 01/09 gingen verschillende leden van Jong Voka Limburg op Retreat naar Stockholm. We gingen er gedurende 1 weekend volledig offline, we connectten met elkaar en genoten van de prachtige Zweedse natuur.

Festival Jong Ondernemerschap 2019
Nieuws

Festival Jong Ondernemerschap 2019

300 jonge ondernemers, overnemers en intranemers? Check! Fingerlicking food? Dubbel check! Een inspirerende keynote als kers op de ‘Cake’? Jackpot! Het Festival voor Jong Ondernemerschap bezat het allemaal en sloot af met beats, booze & networkboosts.

teaser jong voka werkt
Limburg
Nieuws

Jong Voka werkt: Startactiviteit 2019 - 2020

Op 18 september 2019 hield Jong Voka Limburg haar startactiviteit. We gaven er duiding over onze doelstellingen, onze activiteiten en ons jaarthema. Zo inspireerde ons bestuur onze leden tijdens een ludieke uiteenzetting.

header Jong Voka summerevent 2019
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Summerevent 2019

Op vrijdag 9 augustus 2019 verzamelden we onze talrijke Jong Voka Leden op Ipanema voor een gezellige BBQ! Een lekker hapje en drankje in combinatie met goede muziek en leuke metgezellen maakte ook van deze activiteit een geslaagde editie! Geniet hier van de foto's. Laden de foto's niet?