Skip to main content
gen z award
Nieuws

Deze vier laureaten strijden voor de Jong Voka Gen Z Award 2021...

LinkedUp, Previ Fit, Spencivino en Wijsr zijn de laureaten die op 29 april strijden voor de Jong Voka Gen Z Award 2021. De wedstrijdcoaches en het bestuur van Jong Voka Limburg vinden de businessplannen van deze Limburgse student-ondernemers het meest veelbelovend.

jan en bram kriekels jong voka 2020
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Vorming Jan & Bram Kriekels + bring a friend

Op donderdag 12 maart bracht Jong Voka Limburg Jan en Bram Kriekels samen op Voka - KvK Limburg. Ze brachten er een interessante uiteenzetting over hun ondernemerschap, dezelfde passies zoals de circulaire economie en champignons. Ook de catering was aangepast met de gekende champignons van Bram.

header retret scandinavan
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Scandinavian Retreat

Van 30/08 tot 01/09 gingen verschillende leden van Jong Voka Limburg op Retreat naar Stockholm. We gingen er gedurende 1 weekend volledig offline, we connectten met elkaar en genoten van de prachtige Zweedse natuur.

Festival Jong Ondernemerschap 2019
Nieuws

Festival Jong Ondernemerschap 2019

300 jonge ondernemers, overnemers en intranemers? Check! Fingerlicking food? Dubbel check! Een inspirerende keynote als kers op de ‘Cake’? Jackpot! Het Festival voor Jong Ondernemerschap bezat het allemaal en sloot af met beats, booze & networkboosts.

teaser jong voka werkt
Nieuws

Jong Voka werkt: Startactiviteit 2019 - 2020

Op 18 september 2019 hield Jong Voka Limburg haar startactiviteit. We gaven er duiding over onze doelstellingen, onze activiteiten en ons jaarthema. Zo inspireerde ons bestuur onze leden tijdens een ludieke uiteenzetting.

header Jong Voka summerevent 2019
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Summerevent 2019

Op vrijdag 9 augustus 2019 verzamelden we onze talrijke Jong Voka Leden op Ipanema voor een gezellige BBQ! Een lekker hapje en drankje in combinatie met goede muziek en leuke metgezellen maakte ook van deze activiteit een geslaagde editie! Geniet hier van de foto's. Laden de foto's niet?

header champagne party fotoalbum
Nieuws

Fotoalbum: Jong Voka Limburg: Champagneparty 2019

Op 7 juni 2019 hield Jong Voka Limburg haar jaarlijkse Champagne Party. Dit jaar namen we onze leden mee naar de jungle. We hakten ons een pad door de weelderige begroeiing en vonden ... Het Goed van Gothem, een waar paradijs.