Skip to main content

Activiteiten

header breakfastclub oktober 2020
Netwerking

Jong Voka Limburg: Breakfastclub Oktober 2020 - Plan samen groeien

Voka lanceerde haar campagne 'Plan Samen groeien'. Corona heeft onze zwakheden namelijk blootgelegd maar nu is het momentum daar om er iets aan te doen! Jong Voka Limburg ondersteunt dit helemaal en nodigt jou uit om samen na te denken om een echte aansluiting te vinden met de top en daarom zullen we als maatschappij aan éénzelfde zeel moeten trekken. Dit kan door in te zetten op duurzaamheid, gezondheid en digitalisering. Samen ondernemen we, samen kunnen we een echte omslag maken die ons toelaat op een duurzame manier deze groei te realiseren. 

banner bedrijfsbezoeken jong voka bestuursleden 2020
Netwerking

Jong Voka bedrijfsbezoeken bestuursleden oktober 2020

In oktober organiseert Jong Voka Limburg een hele week lang bedrijfsbezoeken. Bestuursleden van Jong Voka ontvangen de leden bij hen op het bedrijf om zo hun ondernemersverhaal uit de doeken te doen. Hieronder stellen we alle bedrijven met hun bedrijfsleider voor, ieder bestuurslid heeft zijn of haar uniek ondernemersverhaal. Wie zijn ondernemersverhaal had jij eens graag gehoord? 

banner breakfastclub monardlaw
Netwerking

Jong Voka Limburg: Breakfastclub November 2020

Monard Law is een onafhankelijk advocatenbureau in Antwerpen, Brussel, Gent Lommel en Hasselt. Sinds dit jaar zijn ze ook partner van Jong Voka Limburg.  Daarom organiseren we deze maand een breakfastclub in samenwerking met Monard Law.  Samen met 4 experts gaan we dieper in op bepaalde topics die voor u relevant kunnen zijn!