Skip to main content
Geef je toekomst richting met Dazzle
Nieuws

Geef je toekomst richting met Dazzle

Hoe geef jij je toekomst richting? Dit najaar van 29 september tot 17 november ondersteunen we DAZZLE, een virtuele leerervaring gecreëerd door BelChamUS in NYC.

Festival Jong Ondernemerschap 2019
Nieuws

Festival Jong Ondernemerschap 2019

300 jonge ondernemers, overnemers en intranemers? Check! Fingerlicking food? Dubbel check! Een inspirerende keynote als kers op de ‘Cake’? Jackpot! Het Festival voor Jong Ondernemerschap bezat het allemaal en sloot af met beats, booze & networkboosts.

Week van het ondernemerschap
Nieuws

1-7 oktober: Week van het ondernemerschap

Van 1 tot en met 7 oktober vindt de Week van het ondernemerschap plaats. Iedere dag organiseert Voka een evenement waarbij ondernemerschap in de kijker wordt gezet. De week afsluiten, doen we met Voka Open Bedrijvendag. Wij plaatsen alle evenementen voor u op een rijtje.

Bert Vandenkendelaere
Nieuws

Ondernemerschap als DNA bij UNILIN

‘Bij UNILIN werken, is als werken voor je eigen bedrijf’. De interieurspecialist achter de bekende Quick-Stepvloeren windt er geen doekjes om: entrepreneurship staat bij hen hoog in het vaandel.

Libeert
Nieuws

Op ondernemerschap staat geen leeftijd

Ondernemerschap is geen beroep, het is een attitude. En daar staat geen leeftijd op, bewijzen heel wat jonge Vlaamse ondernemers. Zo ook Désirée Libeert. Samen met haar zus Lily en haar twee broers Georges en Jérôme vormen ze de vierde generatie van het dynamische familiebedrijf Libeert.

Decathlon
Nieuws

Intrapreneurship bij Decathlon: Goed voor medewerkers én bedrijf

Een intrapreneur is - het woord zegt het zelf - een ondernemer binnen de muren van een bedrijf of organisatie. De term lijkt vooral ingeburgerd te zijn bij grote bedrijven, waar medewerkers de tijd en de faciliteiten krijgen om nieuwe diensten en producten te bedenken.

Jong Voka op Vokacongres
Nieuws

Jong Voka @ Vokacongres

Voka volgde Jong Voka-leden Matthias Browaeys, founder van Winwinner & Sofie Van Looveren, zaakvoerster van Callista tijdens het #Vokacongres! Wat zij er van vonden? Dat zie je hier: