Skip to main content
Magics
Nieuws

Dit was de Dag van de Groeier 2021

Tijdens de Dag van de Groeier, na een interessante keynote van Ann Wauters, namen de genomineerden voor de Willen Winnen Award 2021: HRB uit Vorselaar , Kelvin Solutions uit Turnhout en Magics Technologies uit Geel het tegen elkaar op.

work
Nieuws

Jong Voka Kempen zkt. nieuwe bestuursleden

Ben jij een jonge ondernemer, kaderlid of high potential met een sterk engagement? Ben je bovendien enthousiast, gedreven, creatief en communicatief? Dan is Jong Voka Kempen naar jou op zoek! 

Drisagbezoek
Nieuws

Op bezoek bij familiebedrijf Drisag Office Inspirators

Het is donderdag 17 juni, een dag waar we naar hebben uitgekeken want na een periode van online bedrijfsbezoeken en rondleidingen konden we eindelijk nog eens in real life samenkomen om op bezoek te gaan in een Kempense onderneming.

Jong voka chic
Nieuws

Jong Voka Kempen blaast 10 kaarsjes uit tijdens Voka Chic

Op 29 november organiseerde Jong Voka Kempen haar jaarlijkse party: de Voka Chic. Het werd een speciale editie want Jong Voka Kempen blies dit jaar 10 kaarsjes uit. Reden te meer om te vieren met een jubileumeditie bij @Cabasse in hartje Retie.

Willen Winnen Award is voor Afval Alternatief
Nieuws

Willen Winnen Award is voor Afval Alternatief

Op 15 oktober zakten een 100-tal aanwezigen af naar Frame 21 in Herentals voor de ‘Dag van de groeier’ van Jong Voka Kempen. Afval Alternatief mag zich de trotse winnaar noemen van de Willen Winnen Award die tijdens het event werd uitgereikt.

Festival Jong Ondernemerschap 2019
Nieuws

Festival Jong Ondernemerschap 2019

300 jonge ondernemers, overnemers en intranemers? Check! Fingerlicking food? Dubbel check! Een inspirerende keynote als kers op de ‘Cake’? Jackpot! Het Festival voor Jong Ondernemerschap bezat het allemaal en sloot af met beats, booze & networkboosts.

jong voka kempen politiek debat
Nieuws

Fotoverslag politiek debat Jong Voka Kempen op 29 april

Op maandag 29 april organiseerde Jong Voka Kempen in aanloop van de komende verkiezingen een politiek debat. Tijdens deze avond gaven 6 toekomstige beleidsmakers het beste van zichzelf rond een aantal thema’s die voor Jong Voka en haar leden de hoogste prioriteit verdienen.

Nieuws

Vlog - Jong Voka Festival van het Jong Ondernemerschap

Vorige week woensdag lag het centrum van Jong Ondernemerschap in Wagenoord in Mechelen. Zo'n 400 jonge ondernemers verzamelden op het Festival van het Jong Ondernemerschap voor indrukwekkende ondernemersverhalen. Jong Voka neemt je in hun vlog mee op ontdekking tijdens het Festival.

Week van het ondernemerschap
Nieuws

1-7 oktober: Week van het ondernemerschap

Van 1 tot en met 7 oktober vindt de Week van het ondernemerschap plaats. Iedere dag organiseert Voka een evenement waarbij ondernemerschap in de kijker wordt gezet. De week afsluiten, doen we met Voka Open Bedrijvendag. Wij plaatsen alle evenementen voor u op een rijtje.

Bert Vandenkendelaere
Nieuws

Ondernemerschap als DNA bij UNILIN

‘Bij UNILIN werken, is als werken voor je eigen bedrijf’. De interieurspecialist achter de bekende Quick-Stepvloeren windt er geen doekjes om: entrepreneurship staat bij hen hoog in het vaandel.