Skip to main content
Map
Claes Sierbeton
Limburg
Nieuws

Maatschappelijk verantwoord bouwen met beton

Specialist in prefab sierbeton op maat. Van dorpels en dekstenen tot terrassen, van straatmeubilair tot interieurbeton: op heel wat plaatsen in Vlaanderen realiseert Claes Sierbeton uit Pelt mooie projecten. Sinds 2009 wordt dit bedrijf gerund door Frank Claes en schoonbroer Rowan Mennen. Dat doen ze vol passie én met aandacht voor duurzaam ondernemen. Plato Punch Metals – Annelies & Co biedt hen hierbij extra inspiratie.

Kristof Houben (Bouw & Energie Advies)
Limburg
Nieuws

Wanneer ondernemen energie geeft!

Vanuit As runt Kristof Houben Bouw & Energie Advies. Particulieren en ondernemers kunnen bij een team van experten terecht voor vakkundig advies om hun bouwproject budget- en energievriendelijker te maken. Hoe heeft Kristof zijn bedrijf het voorbije decennium uitgebouwd? Welke ondersteuning van het Plato-traject van Voka apprecieert hij het meest?

Dominic Bousard (Gold Meat)
Limburg
Nieuws

Artisanaal 'meats' innovatie

Voor deze rubriek trekken we deze maand richting Heusden-Zolder, waar Dominic Bousard sinds 2017 algemeen directeur is bij Gold Meat. Dit bedrijf, actief in de productie van artisanale kopproducten, werd in 1972 opgericht en in 1995 overgenomen door Dominics stiefvader. Hoe slaagt dit familiebedrijf erin om doorgedreven automatisering en technologische innovatie te combineren met ambacht en vakmanschap? En hoe zorgt het Voka-traject van Plato voor de nodige ondersteuning?

Plato Meter Marion Van Zon
Limburg
Nieuws

Een lerend netwerk voor ambitieuze opvolgers

Het Plato NextGen-traject van Voka – KvK Limburg biedt jonge ondernemers de mogelijkheid om hun bedrijfsvoering onder de loep te nemen. Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling om verder te groeien in hun rol als familiaal ondernemer. Ze worden hierin bijgestaan door een meter of peter die zelf hebben ervaren wat het is om de volgende generatie in het familiebedrijf te zijn.

AutoGLASS
Limburg
Nieuws

Blijven voor(r)uit kijken!

Wie in onze provincie op zoek is naar een vakkundige hersteller en vervanger van autoruiten, is bij AutoGLASS Center aan het goede adres. De voorbije 25 jaar legde dit familiebedrijf een zeer mooi groeitraject af. Zaakvoerder Maarten Schepers bouwt verder op de fundamenten die zijn ouders Els en Marc legden. Altijd blijven voor(r)uit kijken is de boodschap, met dank aan het NextGen-traject van Voka.

Plato Summerdrink
Limburg
Nieuws

Bekijk hier de foto's van de Plato Summerdrink...

De deelnemers van het peterschapsproject Plato kwamen samen voor de jaarlijkse Summerdrink. Hiermee sluiten ze het voorjaar af in stijl. Plato telt dit jaar meer dan 200 deelnemers, waarmee ze het record van vorig verbreken. Bekijk hier het fotoalbum van deze fantastische avond!