Skip to main content
Map
Michiel Beutels
Limburg
Nieuws

“Door dat ene gesprek communiceer ik nu helemaal anders”

Michiel Beutels is vastbesloten om de fakkel van zijn moeder over te nemen. Binnen de Plato-groep Next Generation bereidt hij samen met andere ambitieuze opvolgers de generatiewissel voor. “Wij zijn een klein familiebedrijf. Ik had dus geen idee hoe je de overdracht in goede banen leidt.

Caroline Rigo Cent Pur Cent Plato
Voka nationaal
Nieuws

Caroline Rigo over drie jaar Plato: "Als je ergens kan praten over the good and the bad, is het hier wel"

Als zaakvoerder en founder van Cent Pur Cent haalt Caroline Rigo al drie jaar heel wat waarde uit het netwerk van Plato. Het is haar manier om maximaal in te zetten op groei: “Je kan er je successen vieren en je zorgen delen. Het gevoel zit goed en dat maakt dat je alle voorwaarden hebt om als ondernemer te groeien.”

Michiel Ceyssens
Limburg
Nieuws

Michiel Ceyssens (De Kletskop): “Een goede pitch is cruciaal om te groeien als ondernemer”

Als ondernemer heb je wel een goed idee, maar weet je het ook goed te brengen? Wie nog moeite heeft met de zogenoemde ‘pitch’, kan op maandag 18 januari terecht bij Voka – KvK Limburg. Dan geeft Michiel Ceyssens van De Kletskop al zijn geheimen prijs tijdens ‘Perfect your pitch’.

teaser
Limburg
Nieuws

30 jaar Plato: "Ze mogen zelfs mijn omzet en winstcijfers kennen"

Kristine Poels (58) en Daniël Limneos (24) zijn twee nobele onbekenden voor elkaar, maar na hun gesprek wisselen ze enthousiast naamkaartjes uit. We brachten de jongste en oudste Platodeelnemer samen naar aanleiding van het 30-jarig jubileum van Plato.

martin van der wees
Limburg
Ledenverhaal

"Plato heeft de Limburgse ondernemerswereld meer geprofessionaliseerd"

Plato viert in 2020 zijn 30-jarig jubileum. Het concept waarbij een ervaren ondernemersduo een groep gelijkgestemde ondernemers op sleeptouw neemt, kent jaar na jaar meer succes. Dat ziet ook Martin van der Wees (Autajon Labels Belgium) die al 22 jaar als peter groepen begeleidt.

pb190628 plato record
Limburg
Nieuws

Plato-deelnemers breken opnieuw record

De deelnemers van het peterschapsproject Plato van Voka – KvK Limburg tellen dit jaar meer dan 200 deelnemers. Daarmee breken ze het record van vorig jaar, dat strandde op 168 deelnemers. “De grote sterkte van dit project zit voornamelijk in het klankbord dat de groep voor elkaar vormt.

Plato Summerdrink
Limburg
Nieuws

Bekijk hier de foto's van de Plato Summerdrink...

De deelnemers van het peterschapsproject Plato kwamen samen voor de jaarlijkse Summerdrink. Hiermee sluiten ze het voorjaar af in stijl. Plato telt dit jaar meer dan 200 deelnemers, waarmee ze het record van vorig verbreken. Bekijk hier het fotoalbum van deze fantastische avond!

Plato teaser
Limburg
Nieuws

Plato: deelnemers aan het woord

Plato is een uniek peterschapsproject waarbij doorwinterde kaderleden vaste groepen van 15 kmo-bedrijfsleiders en beslissingsnemers gedurende een jaar begeleiden tijdens maandelijkse sessies. We lieten enkele deelnemers aan het woord.