Skip to main content
teaser
Nieuws

30 jaar Plato: "Ze mogen zelfs mijn omzet en winstcijfers kennen"

Kristine Poels (58) en Daniël Limneos (24) zijn twee nobele onbekenden voor elkaar, maar na hun gesprek wisselen ze enthousiast naamkaartjes uit. We brachten de jongste en oudste Platodeelnemer samen naar aanleiding van het 30-jarig jubileum van Plato.

kick off plato 14 okt 2020
Nieuws

Fotoalbum: Drie groepen trappen Plato-jaar af

Meer dan ooit zijn groeiende ondernemers op zoek naar een klankbord. Daarom blijven Plato-nisten zelfs in hartje coronacrisis samenkomen. Offline, en als dat niet kan: online.

martin van der wees
Ledenverhaal

"Plato heeft de Limburgse ondernemerswereld meer geprofessionaliseerd"

Plato viert in 2020 zijn 30-jarig jubileum. Het concept waarbij een ervaren ondernemersduo een groep gelijkgestemde ondernemers op sleeptouw neemt, kent jaar na jaar meer succes. Dat ziet ook Martin van der Wees (Autajon Labels Belgium) die al 22 jaar als peter groepen begeleidt.

pb190628 plato record
Nieuws

Plato-deelnemers breken opnieuw record

De deelnemers van het peterschapsproject Plato van Voka – KvK Limburg tellen dit jaar meer dan 200 deelnemers. Daarmee breken ze het record van vorig jaar, dat strandde op 168 deelnemers.

Fotoalbum: Plato Kerstdrink
Nieuws

Fotoalbum: Plato Kerstdrink

Als aangename afsluiter van een succesvol Plato-jaar kwamen op 10 december alle Plato-groepen samen in de gezellige winterbar van het Vijverkaffee - ’t Driessent in Diepenbeek.

Plato teaser
Nieuws

Plato: deelnemers aan het woord

Plato is een uniek peterschapsproject waarbij doorwinterde kaderleden vaste groepen van 15 kmo-bedrijfsleiders en beslissingsnemers gedurende een jaar begeleiden tijdens maandelijkse sessies.