Skip to main content
Map
  • Start&GO

Start&GO

Start&GO is een initiatief van POM West-Vlaanderen en OC West en heeft als doel om het ondernemerschap in West-Vlaanderen te stimuleren door startende en groeiende ondernemers te steunen bij de opstart en uitbouw van hun zaak. 

Startende én groeiende ondernemers kunnen bij Start&GO terecht met al hun vragen rond het ondernemerschap. Het West-Vlaamse startersinitiatief biedt hen de nodige knowhow aan via workshops, infosessies, netwerkmomenten, inspiratietours en persoonlijke begeleiding. Het aanbod is afgestemd op de noden van zowel de prille start-up als de ervaren grow-up. 

Ondernemers tot vijf jaar opgestart krijgen bij registratie op de website 1000 gratis credits (ter waarde van €1000) om deel te nemen aan de activiteiten. Elke ondernemer kan met die credits zijn eigen traject samenstellen om zijn business te laten groeien. 

Dankzij een ruim partnerschap met Voka, Syntra West, Unizo, Starterslabo en de lokale besturen, kan Start&GO de West-Vlaamse ondernemers in de beste omstandigheden ondersteunen en actief inspelen op hun specifieke noden en vragen. 

Naast begeleiding en advies, investeerde de provincie ook in een netwerk van werkpanden verspreid over heel West-Vlaanderen. Startende ondernemers kunnen zich aan een voordelig tarief vestigen in een van de kantoren of ateliers. ’t Werkpand biedt hen een professionele werkplek waar ze zich volledig kunnen focussen op de uitbouw van hun zaak. 

www.startandgo.be
www.twerkpand.be


 

logo's