Skip to main content
  • Business Dates - Het Bryo all star event bij uitstek

Business Dates - Het Bryo all star event bij uitstek

Drie keer per jaar kunnen de deelnemers van alle Bryo-trajecten uit Limburg en Vlaams-Brabant – StandUp, StartUp, ScaleUp en de kortlopende LAB’s –het Bryo “all star event" Business dates bijwonen. 

De Business Dates is een groot community-event waar starters op speeddate kunnen gaan met experts en ondernemers uit het Voka-netwerk maar ook verschillende workshops kunnen volgen. Plenair voorzien we telkens een ervaren ondernemer die zijn/haar ondernemersverhaal en visie op ondernemerschap wilt komen geven d.m.v. een inspirerende keynote. Het event vindt beurtelings plaats in Limburg of Vlaams-Brabant.

Bryo 1  Bryo 2

Telkens wordt gekozen voor een uniek thema met een keynote die een band heeft met de gekozen locatie. In 2018 opteerden we in Limburg voor de Greenville-incubator, waar Matty Zadnikar de keynote gaf. Matty werkte zich op van een job in de mijn tot succesvolle “serial” ondernemer. In 2019 kozen we in Limburg voor de sereniteit van kloosterleven met het Sint-Jansbergklooster te Zelem als unieke locatie, met als toepasselijke titel “The Monastery”. De keynote Veroniek Jacobs (iVizo) heeft een groot deel van haar leven in het klooster geleefd en trouwde zelfs in de kapel, waar zij nu haar lezing gaf over 7 tips om te falen.

September 2020 zal ons nog lang nablijven. Rekening houdende met de verstrengde voorschriften rond corona trokken we voor de Business Dates terug naar ons Voka-gebouw. Het voorziene thema “Back to the our fundamentals” was bijgevolg niet misplaatst. We wilden onze deelnemers bewust maken in deze woelige tijden niet neer te gaan zitten bij de pakken door meer tijd vrij te maken om aan de onderneming te werken, in plaats van in de onderneming. Een goed uitgangspunt om dit te verwezenlijken is het cross-innovation-thinking. Keynote Marc Heleven van 7ideas inspireerde het publiek om hun project opportunistisch te bekijken en te leren van andere sectoren of industrieën. Daarna vingen de workshops en business dates aan. Proficiat aan alle deelnemers en klankborden om tijdens het event de afstandsregels zo goed te respecteren!

Wil je de volgende keer erbij zijn? Contacteer ons gerust of bezoek onze starterspagina om te vernemen wat onze starterswerking te bieden heeft qua opleiding, begeleiding, community en netwerk.

Contactpersonen

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Lucas Bellens

Adviseur starters