Skip to main content
  • Bryo ScaleUps worden gechallenged door onze Expertenraad

Bryo ScaleUps worden gechallenged door onze Expertenraad

ScaleupHet ScaleUp-traject voorziet een expertenraad van een tweetal uur per deelnemer. Een expertenraad kun je zien als een mini-, one-shot Raad van Advies in samenwerking met enkele ondernemers of experts uit ons netwerk. 

Tijdens een expertenraad geeft de Bryo ScaleUp in kwestie een korte gestructureerde pitch over zijn / haar stand van zaken. Een pitch eindigt steeds met een zicht op de uitdagingen en een vraagstelling.  Op basis daarvan ontstaat dan een dynamische discussie waarbij de experts de groeistarters uitdagen met hun vragen en antwoorden. Op die manier worden de starters meegenomen hun onderneming meer vanuit een “high-level” perspectief te beschouwen en acties te definiëren.

Bryo ScaleUp-deelnemers Femke van den Boorn (Online 3D-rendering platform Rockit3D) en Jordi Kollenburg (Innovatieve verwarmingspanelen “Ray”) gaven het beste van zichzelf en kregen rake en waardevolle bemerkingen.

Ervaren ondernemers en subject matter experts uit het netwerk van Voka – KvK Limburg zijn telkens bereid zich hiervoor te engageren. Waarvoor onze appreciatie en dank. Op het appel waren deze keer

  • Johan Maris, - CEO Maris Groep
  • Yves Van Ingelgem – CEO Zensor
  • Eric Warson – KPMG België, Partner, Tax & Legal Services

Contactpersonen

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Lucas Bellens

Adviseur starters