Skip to main content
  • Brecht: Brug over E19 vanaf 19 februari vier dagen dicht

Brecht: Brug over E19 vanaf 19 februari vier dagen dicht

Van 19 tot en met 22 februari sluit het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) de brug van de Bethovenstraat (N133) over de E19 in Brecht volledig af om werkzaamheden uit te voeren. Het verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid langs de ovonde van de Papbosstraat (N115b). 

Door de permanente verkeersbelasting zijn de uitzettingsvoegen aan vervanging toe. De vernieuwing van brugvoegen moet spoorvorming in het wegdek vermijden en het rijcomfort verbeteren.  Tijdens de werken is de brug van de Bethovenstraat afgesloten in beide richtingen.

Het gemotoriseerd verkeer volgt plaatselijk een omleiding via de Papbosstraat (N115b), de ovonde over de E19 en de Ringlaan. Voor fietsers blijft er steeds doorgang mogelijk.

Weersgevoelig

De werken starten op 19 februari en eindigen in de loop van 22 februari. De werken zijn erg weersgevoelig. Bij regenweer kunnen de werken niet plaatsvinden. Daarnaast is ook een temperatuur van minstens 5° C vereist. Daarom zal pas enkele dagen voor de start beslist worden of de werken effectief kunnen doorgaan.

Meer info vindt u hier