Skip to main content
  • Beveren/Melsele: infobijeenkomst voor ondernemers op 21 maart over werken N70

Beveren/Melsele: infobijeenkomst voor ondernemers op 21 maart over werken N70

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de gemeente Beveren organiseren op 21 maart een infobijeenkomst over de geplande werkzaamheden op de N70 (Grote Baan) in Beveren. De N70 wordt in 2019 heraangelegd tussen het rondpunt 'Cortwalle' (Vesten) en de grens met Zwijndrecht (net voor de rotonde P+R Melsele). De werken zullen ernstige verkeershinder veroorzaken.

De werken zullen worden uitgevoerd door AWV, de gemeente Beveren, Aquafin en De Lijn. De heraanleg bevindt zich over 2 kilometer van de zijstraat Essendreef tot net voorbij het kruispunt Snoeckstraat-Burggravestraat.

Op de N70 komen vrije busbanen en nieuwe enkelrichtingsfietspaden in beide rijrichtingen. Er worden ook twee ovondes aangelegd: één om het industrieterrein Pareinpark beter te ontsluiten en één ter hoogte van de vrije basisschool in Melsele. Dat moet de verkeersafwikkeling vlotter doen verlopen. Tenslotte komen er ook meer beveiligede oversteekplaatsen.

Infobijeenkomst

Ondernemers en handelaars kunnen voor meer informatie terecht op de infobijeenkomst van 21 maart van 9u00 tot 12u00 in Gemeentelijke Basisschool de Toren (Schoolstraat 15, Melsele). Meer info kan ook worden verkregen op de infomarkt op 21 en 22 maart, doorlopend van 16u tot 21 u in op dezelfde locatie.

Meer info en omleidingskaarten vindt u hier