Skip to main content
  • Beerse/Lille/Turnhout/Antwerpen: Werken E34 tussen Lille en Turnhout wisselen 20 mei van kant

Beerse/Lille/Turnhout/Antwerpen: Werken E34 tussen Lille en Turnhout wisselen 20 mei van kant

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt momenteel de E34 tussen Lille en Turnhout. De werken richting Antwerpen zijn bijna afgerond. Op 20 mei wijzigt de werfzone: dan wordt tot midden juli 2017 gewerkt op de rijweg richting Nederland. Het verkeer rijdt in beide richtingen over twee versmalde rijstroken.

De op- en afritten van Beerse (22) en Turnhout-West (23) richting Nederland zijn afgesloten. Verkeer dat de snelweg wil oprijden richting Nederland moet gebruik maken van de nabijgelegen complexen Lille (21) en Turnhout-Centrum (24) of de oprit richting Antwerpen nemen en keren op het complex Lille. Verkeer op de E34 richting Nederland dat de snelweg wil verlaten, kan dat enkel via Lille of Turnhout-centrum.

De snelwegparking in Gierle is volledig afgesloten richting Nederland. Tijdens de volledige duur van de werken wordt er een snelheidsbeperking van 70 km/u ingesteld die geldt langsheen de hele werfzone tussen Lille en Turnhout.

Meer informatie en kaartmateriaal over de werken vindt u hier.

Interessante infosessies om u op weg te helpen

Meer verkeersinformatie

Actuele verkeersinformatie over de wegenwerken in en rond Antwerpen en het Waasland kan u vinden op Antwerpen-Waasland Mobiel

Actuele verkeersinformatie over wegenwerken in en rond Antwerpen op Antwerpen-Waasland Mobiel