Skip to main content
  • Antwerpen/R2/E19/E17: maand lang onderhoudswerken tunnels vanaf 2 april

Antwerpen/R2/E19/E17: maand lang onderhoudswerken tunnels vanaf 2 april

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert vanaf 2 april en gespreid over een maand verschillende nachtelijke onderhoudswerken uit aan de tunnels in de Antwerpse regio. Overdag zijn de tunnels altijd open.

Kennedytunnel:

Op 2 april wordt er op de Antwerpse ring in de Kennedytunnel gewerkt in de tunnelkoker richting Gent. Op 3 april is de koker richting Antwerpen aan de beurt. Tussen 21 en 5 uur is de betrokken tunnelkoker afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de andere koker. Beide nachten wordt de oprit Linkeroever om 20u30 afgesloten.

Craeybeckxtunnel:

Op 4 april wordt er in de Craeybeckxtunnel (E19) in de koker richting Antwerpen gewerkt. De daaropvolgende nacht van 5 april, wordt er in de koker richting Brussel gewerkt. Van 21u tot 6u wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt bovengronds omgeleid. De oprit van de Singel naar de Craeybeckxtunnel wordt vanaf 20u30 afgesloten.

Frans Tijsmanstunnel:

Op 9 april wordt er op de R2 gewerkt in de tunnelkoker richting Stabroek, de daaropvolgende nacht van 10 april in de koker richting Beveren. Van 20u tot 06u wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de andere koker.

Beverentunnel:

Op 11 april wordt er op de R2 gewerkt richting Stabroek, op 12 april richting Beveren. Van 20u tot 6u worden de respectievelijk tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de sluis van Kallo.

Waaslandtunnel:

Tijdens de nachten van 25 en 26 april wordt er gewerkt in de Waaslandtunnel in Antwerpen. De tunnel is tussen 20 en 4 uur telkens volledig afgesloten. Het verkeer wordt in beide richtingen omgeleid langs de Kennedytunnel.

Meer info vindt u hier