Skip to main content
  • Antwerpen/haven: volgende fase werken kruisweg uitgesteld tot voorjaar 2018

Antwerpen/haven: volgende fase werken kruisweg uitgesteld tot voorjaar 2018

In de Antwerpse haven heeft het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) de werken aan de Kruisweg/Antwerpsebaan richting Antwerpen bijna afgerond. Bij gunstige weersomstandigheden zullen de werken op 25 november afgerond zijn. Aansluitend zouden de werken rijrichting Berendrecht worden uitgevoerd. Die worden nu uitgesteld naar het voorjaar van 2018 omdat grote asfalteringswerken niet mogelijk zijn tijdens de winterperiode van 1 december tot 1 maart.

Een nieuwe startdatum is nog niet gekend. In afwachting wordt niet gewerkt in deze zone en is er bijgevolg ook geen hinder voor het verkeer op de N180 tussen de brandweerpost Berendrecht en het kruispunt met de N111. De rijbaan is in beide richtingen beschikbaar.

De kabelwerken in opdracht van Elia aan de Kruisweg (N180) tussen de Tijsmanstunnel en de spoorwegovergang lopen wel nog door tot het einde van dit jaar. Tot zolang blijft er verkeer van Lillo richting Berendrecht blijft mogelijk. Het verkeer van Berendrecht naar Lillo wordt omgeleid via de Antwerpsebaan.

 

Meer informatie.