Skip to main content
  • Antwerpen: Infomomenten voor bedrijven op 24 en 25 april over knip Leien

Antwerpen: Infomomenten voor bedrijven op 24 en 25 april over knip Leien

Op 24 en 25 april organiseert de Stad Antwerpen, De Lijn en het Agentschap Wegen en Verkeer een infomoment voor ondernemingen over de ingrijpende werkzaamheden aan het Operaplein voor het aanleggen van de Noorderlijn. De werken starten tijdens de eerste week van juni en knippen de Leien tot eind 2018 doormidden. De werken wijzigen de toegankelijkheid van Antwerpen. Doorgaand verkeer op de Leien is immers niet meer mogelijk. 

De Noorderlijn is de nieuwe tramverbinding tussen het centrum van de stad, het Eilandje en het noorden van de stad. Ze is al volop in aanleg. De werken voor de Noorderlijn gaan vanaf juni een nieuwe fase in. Voor de aanleg van het Operaplein en het realiseren van de ondergrondse parking moet het verkeer op de Leien onderbroken worden voor anderhalf jaar. De verbinding tussen de Italiëlei en de Frankrijklei wordt geknipt.

Deze tijdelijke ingreep zal een grote impact hebben op de bereikbaarheid van de stad. Om ondernemers te informeren en hen een antwoord te bieden op vragen over bereikbaarheid, zijn er op 24 en 25 april 3 infomomenten in de kantoren van Noorderlijn.

De infomomenten voor ondernemers vinden plaats op:

  • Maandag 24 april van 10 tot 12 uur
  • Maandag 24 april van 15 tot 17 uur
  • Dinsdag 25 april van 18.30 tot 21 uur

Locatie: Theater Building, Italiëlei 122, Antwerpen

Elk infomoment is gericht op een bepaalde doelgroep (respectievelijk kantoren, horeca en detailhandel), maar ongeacht de aard van uw onderneming bent u welkom om op al deze drie infomoment. U kan er steeds terecht met uw vragen en bekommernissen.

Meer info vindt u op //www.noorderlijn.be/news/302/infomomenten-voor-handelaars