Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

Douane update
Opleiding

Douane update (online)

De uitbraak van het coronavirus kent ook een impact op uw douanezaken. Ontdek tijdens deze digitale opleiding de gevolgen en actualiseer uw kennis van de recente ontwikkelingen in douanereglementering.

za io
Opleiding

Douanenomenclatuur

De juiste indeling van goederen in de douanenomenclatuur is belangrijk, ze bepaalt de in het spel zijnde belastingen bij invoer alsook de maatregelen bij in- en uitvoer.. 

Business Club Global Business Development 2020
Project

Business Club Global Business Development 2020

Deze nieuwe Business Club brengt Business Developers samen die ervaring willen uitwisselen over methoden en technieken die gebruikt worden in de zoektocht naar nieuwe buitenlandse afzetmarkten, willen discussiëren over (business) culturen en trends wereldwijd, hun rol als business developer verder willen ontwikkelen, en wensen te reflecteren over diverse uitdagingen.

abc
Netwerking

Voka Visit - ABC Engines

Op donderdag 25 juni brengen we een bezoek aan ABC Engines in Gent. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Anglo Belgian Corporation een op en top Belgisch bedrijf.

ING
SD  Worx