Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

ka
  • Online
Opleiding

online opleiding Hoe mijn internationaal business model veranderen in een meer Covid-19 proof model?

Hoera! Na een lange droge Corona lock-down gaan, naast de scholen en de horeca, ook de landsgrenzen weer open. De internationale handel komt weer langzaam op gang. Hoera! Je export team kan er weer volop invliegen (gauw ook weer letterlijk) en die buitenlandse afzetmarkten bedienen.

Voka Reload Metropolitan
Netwerking

Voka Reload Metropolitan

In september organiseert Voka Metropolitan een nieuwe editie van Voka Reload voor de Brusselse Metropool. Voka Reload staat voor ontspannen en informeel netwerken na de werkuren.

Praktische online douanetools
Opleiding

Praktische online douanetools

Welke digitale tools verlichten uw job bij internationale handelstransacties? Tijdens deze digitale workshop geven we u een handig overzicht en nuttige gebruikstips.

Big Refresh - digitaal
Netwerking

Big Refresh - de najaarsupdate van 2020 - Live

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends? Kom dan zeker langs op maandag 14 september tijdens onze Big Refresh. Een dag vol gratis actuashots staat je te wachten. Kies sessies uit die je interessant vindt en maak kennis met diverse partners en collega-bedrijven.

Business Club Food Expand 2020
Project

Business Club Food Expand 2020

De voeding is een belangrijke economische sector in West-Vlaanderen, en is continu in beweging. In deze tweeledige Business Club kunnen internationaal actieve voedingsbedrijven de krachten bundelen en ervaringen delen binnen een informeel en vertrouwelijk kader.

Online infosessie: wat zijn CO's en ATA's en hoe vraagt u ze aan?
  • Online
Infosessie

Online infosessie: wat zijn CO's en ATA's en hoe vraagt u ze aan?

Exportformaliteiten verlopen steeds meer digitaal. Wil je ook tijd- en verplaatsingskosten besparen? Maak kennis met DigiChambers 2.0. tijdens deze infosessie over digitale Certificaten van Oorsprong. Je krijgt ook tips & tricks om uw oorsprongscertificaten op een correcte manier in te dienen.

Business Club Multinationals 2020
Project

Business Club Multinationals 2020

Deze Business Club Multinationals brengt Plant Managers, General Managers en CEO’s van West-Vlaamse vestigingen van multinationals met een HQ dat gelegen is buiten België samen in een alomvattend traject van zeven sessies.

Douane wagen
Netwerking

Lerend Netwerk Douane - verantwoordelijken

Vanaf 29 september 2020 start Voka Mechelen-Kempen een lerend netwerk voor douane verantwoordelijken en key douane medewerkers uit verschillende industriële en logistieke bedrijven die internationaal actief zijn. Dit lerend netwerk wordt speciaal opgericht voor bedrijven in de regio Mechelen en Kempen. Het opzet van dit netwerk is: delen en verzamelen van kennis en ervaring met betrekking tot douanegebonden onderwerpen en problematieken, evenals debatteren over actuele en toekomstige douanetrends.  De groep bepaalt zelf de topics die aan bod moeten komen en daarvoor kunnen we douane experten of de overheid zelf uitnodigen. We laten ook ruimte voor het brengen van eigen bedrijfscases en bedrijfsbezoeken.

ING
SD  Worx