Skip to main content
  • Activiteiten - thema internationaal ondernemen

Activiteiten - thema internationaal ondernemen

Douane voor beginners
Opleiding

Douane voor beginners

Wil je snel vertrouwd geraken met de belangrijkste douanebegrippen, - documenten en - procedures? Dan is deze praktijkgerichte cursus ideaal, want voor deze praktijkopleiding is er geen voorkennis in de douanematerie vereist.

De (digitale) CMR - vrachtbrief
Opleiding

De (digitale) CMR - vrachtbrief

Wat zijn je verplichtingen als transportverantwoordelijke? Hoe zit het met je aansprakelijkheid van de afzender en de vervoerder? Krijg een grondig inzicht in het CMR-verdrag tijdens dit seminarie op dinsdag 24 mei.

Mercurio Go International Vlaams-Brabant
Project

Mercurio Go International

Wil je met je bedrijf exporteren naar het buitenland? Ben je een ondernemer met weinig internationale ervaring die net gestart is met export? Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres.

Hoe bepaal ik de goederencode van mijn product?
Opleiding

Hoe bepaal ik de goederencode van mijn product?

Het Harmonised System (HS) is een groot hulp bij internationale handelstransacties. Alleen is niet gemakkelijk om de werking ervan te doorgronden. Dankzij deze opleiding ben je zo mee en kan jouw onderneming heel wat voordelen doen door HS-codes op een efficiënte manier te gebruiken.

Mercurio Go International
Project

Mercurio Go International 4 Products

Internationaliseren is een hele opgave, waarbij u best wat ondersteuning kan gebruiken. Deze kan u vinden bij Mercurio Go International. Dit intensief traject helpt bedrijven bij het opstellen van een internationale strategie én een concreet stappenplan.

Mercurio Go International
Project

Mercurio Go International 4 Services

Internationaliseren is een hele opgave, waarbij u best wat ondersteuning kan gebruiken. Deze kan u vinden bij Mercurio Go International 4 Services. Dit intensief traject helpt dienstverlenende bedrijven bij het opstellen van een internationale strategie én een concreet stappenplan.

Rotterdam
Netwerking

Vlaams-Nederlandse handelsdag

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen.

ING
SD  Worx