Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Milieuforum
Opleiding

Milieuforum

Milieubeleid up to date houden, streven naar innovatieve oplossingen voor processen, ervaringen delen met mede-milieucoördinatoren? De zes sessies van het Milieuforum bieden jou de nodige handvaten en netwerk om relevante onderwerpen van naderbij te bekijken.

Atelier Carbon Footprint
Opleiding

Atelier Carbon Footprint

Klimaat is al jaren een 'hot topic'. Of je nu inspanningen levert omdat je een leefbaar klimaat wil achterlaten voor je nageslacht, je bedrijf wilt voorbereiden op milieubelastingen of de European Green Deal, of omdat je klanten ernaar vragen - ongeacht de beweegreden, het is hoog tijd voor actie! 

Lerend Netwerk Veiligheid & Milieu Mechelen
Opleiding

Lerend Netwerk Veiligheid & Milieu Mechelen

Als eindverantwoordelijke voor veiligheid en/of milieu draag jij preventie hoog in het vaandel en bouw jij aan een goede veiligheidscultuur om het aantal arbeidsongevallen terug te dringen. De juiste procedures en beschermingsmiddelen zijn hierin cruciaal.

KA DO
Opleiding

Workshop Stakeholdersmanagement

In deze workshop gaan we op een interactieve manier door een handige tool voor stakeholdersmanagement. Deze tool zal je nadien ook kunnen gebruiken om jouw duurzaamheidsbeleid verder op punt te zetten.

DO
Opleiding

Opstellen van een duurzaamheidsverslag

Het klimaat is een verantwoordelijkheid van iedereen én een gevoelig thema. Bedrijven en organisaties zijn bereid om transparant over hun ecologische en sociale impact te communiceren, zoals dat ook van hen verwacht wordt. Met een duurzaamheidsverslag maak je die impact zichtbaar voor je klanten, medewerkers, sollicitanten, financiële instellingen en andere belanghebbenden. Bovendien stoom je je organisatie klaar voor de toekomst. Maar zelfs als je ervaring hebt met een jaarverslag of een milieuverslag, kom je bij een duurzaamheidsverslag voor nieuwe vragen te staan.

ING
SD  Worx