Skip to main content

Activiteiten

computeropleidingen online
Opleiding

Sneller en beter met Excel

Wil je je algemene Excel-kennis opschroeven? Heb je soms het gevoel dat het allemaal sneller en beter kan en wil je alle mogelijkheden ontdekken van deze tool?

FietsendeManagers
Netwerking

Fietsende Managers

Op woensdag 4 augustus is Voka gastheer. Filip en ikzelf nodigen je - uit in onze kantoren te Geel (Kleinhoefstraat 9 te 2440 Geel). Je bent welkom vanaf 18u45, om stipt 19u00 vertrekken we. 

Word op 4 weken tijd een LinkedIn expert
  • Online
Opleiding

Word een pro op LinkedIn

Maak je bedrijf zichtbaar op LinkedIn en ga voor een onuitwisbare indruk bij je klant! Na deze opleiding heeft LinkedIn geen geheimen meer voor jou.   

Rondetafellunch regio West Side @ Popelier
  • Volzet
Netwerking

Rondetafellunch regio West Side @ Popelier

Ondernemers uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de reeks rondetafellunches die we vanuit de lokale werking West Side organiseren!

Exportcafe
Infosessie

Exportcafé

Ben je een exporterend bedrijf? Wil je netwerken met internationaal ondernemend Limburg? Of wil je weten hoe Voka – KvK Limburg jou kan ondersteunen? Kom dan op 17 augustus naar ons gratis Exportcafé!

marketing en sales
Opleiding

The art of Selling

Wie ben jij als sales professional? Wat zijn jouw struikelblokken en hoe benader je de ideale klant? Kom het te weten tijdens deze opleiding over verkopen in tijden van verandering.  

roadshow
Netwerking

WK Roadshow in Fandorp Huldenberg

Het wereldkampioenschap wielrennen staat voor de deur, en op 21 augustus landt het circus al een eerste keer in het WK-dorp Huldenberg. Wil jij je alvast in hogere wielersferen begeven én boeiende netwerkcontacten te leggen? Dan is de WK-Roadshow jouw place to be!

Wetgeving
  • Online
Opleiding

GDPR anno 2021

Ga voor een grondige update van je GDPR-kennis! Tijdens deze workshop ontdek je tal van praktische tips en leer je hoe je omspringt met de privacy van je werknemers in coronatijden. 

Walk to Talk: Regio Kanal+
Netwerking

Walk to Talk: Regio Kanal+

Al netwerkend genieten van een deugddoend streepje zon, een zomers briesje, en de prachtige natuur, zalig toch? Met ‘Walk to Talk’ organiseert Voka regio Kanal+ daarom enkele netwerkwandelingen op verschillende plekken in de regio, en dit in groepjes van max. 4 personen. Helemaal coronaproof dus!

ING
SD  Worx