Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Infosessie: zakendoen in Frankrijk
Infosessie - Online

Infosessie: Zakendoen in Frankrijk

Wist u dat Frankrijk de op één na belangrijkste afzetmarkt is voor Vlaamse ondernemers? Met de Olympische Spelen van 2024 in het vooruitzicht zullen de opportuniteiten in deze markt bovendien alleen maar toenemen.

Zakendoen met Frankrijk
Opleiding - Online

Zakendoen met Frankrijk

Wist je dat Frankrijk de op één na belangrijkste afzetmarkt is voor Vlaamse ondernemers? Met de Olympische Spelen van 2024 in het vooruitzicht zullen de opportuniteiten in deze markt bovendien alleen maar toenemen. Hoewel Frankrijk een buurland is, is het toch belangrijk om op de hoogte te zijn van de soms minimale verschillen en subtiliteiten die eigen zijn aan zakendoen in Frankrijk. Tijdens deze infosessie, georganiseerd i.s.m. de Frans-Belgische Kamer van Koophandel en Flanders Investment and Trade, geven we je tips & tricks en praktische informatie om van jouw exportverhaal een succesverhaal te maken!

Plato - Next Generation
Project

Plato - Next Generation

Behoor je tot de jongere generatie van een familiebedrijf en zal je in de toekomst (mogelijks) het bedrijf overnemen? Dan kan dit inspirerende traject jou het juiste duwtje in de rug geven! Samen met gelijkgestemden wissel je ervaringen uit over jouw toekomstige rol als leidinggevende en de overname van het familiebedrijf. Binnen dit traject word je ondersteund door twee ervaringsdeskundige peters die je zullen coachen.

Welt Workshop
Project

Generatiemanagement

Generaties, je vindt er verschillende terug op de werkvloer. Babyboomers gaan richting pensioen, en Generatie X moet leren samenwerken met millennials en Gen Z. Het zorgt voor opportuniteiten, maar ook voor uitdagingen.

computerskills kameracademie
Opleiding

Outlook

Wil je sneller, doelgerichter en zonder (digi)stress werken met Outlook? Kom tijdens deze workshop te weten hoe je één minuut per mail bespaart. Dat zijn heel wat uren op een jaar!

Energie update
Infosessie - Online

Wijzigingen in het energielandschap (GRATIS)

Het energielandschap is volop in beweging en ook in 2022 wijzigen er heel wat zaken die een impact kunnen hebben op jouw bedrijf. Wil je weten wat het capaciteitstarief inhoudt? Zal de renovatieverplichting een impact hebben? Of val je onder het nieuwe kader voor niet-energie-intensieve bedrijven?

Business Club Artificial Intelligence
Opleiding

Business Club Artificial Intelligence

Artificiële intelligentie kan voor bedrijven een oplossing bieden voor een aantal complexe problemen. Nog te weinig bedrijven weten wat de huidige stand van de technologie is en welke voordelen deze kunnen bieden in hun onderneming.

zweden
Project - On- en offline

Beyond Borders: Zweden

Wist je dat de Zweedse economie één van de sterkste en meest stabiele economieën van Europa is? Om succesvol door te breken in deze markt is een grondige voorbereiding essentieel. Welke kansen liggen er voor jouw onderneming? En hoe kan je je voorbereiden op een succesvolle marktintroductie?

ING
SD  Worx